ΕΛΛΑΔΑ

Υψηλές θερμοκρασίες και ενισχυμένο μελτέμι

Υψηλές θερμοκρασίες και ενισχυμένο μελτέμι
Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα...

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα, αν και το μελτέμι στο Αιγαίο παραμένει και ενισχύεται, ταλαιπωρώντας τους ταξιδιώτες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορείων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 21 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά , την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.