ΕΛΛΑΔΑ

Όμηρος επιχειρηματίας στα χέρια αδίστακτων ληστών

Όμηρος επιχειρηματίας στα χέρια αδίστακτων ληστών
Ώρες αγωνίας στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών πέρασε ένας 60χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα...

Ώρες αγωνίας στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών πέρασε ένας 60χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα.

Ο εφιάλτης για τον άτυχο 60χρονο άρχισε στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν τρεις ληστές, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, πιστόλι και μαχαίρι εισέβαλαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην μονοκατοικία του 60χρονου στα νότια προάστια.

Με την απειλή των όπλων ξύπνησαν τον επιχειρηματία και την σύζυγο του και στη συνέχεια αφαίρεσαν 500 ευρώ, κοσμήματα και δύο αυτοκίνητα. Οι ληστές όμως δεν σταμάτησαν εκεί, του κόλλησαν τα όπλα στον κρόταφο, επιβίβασαν τον 60χρονο σε ένα από τα αυτοκίνητα του, τον οδήγησαν σε ΑΤΜ σούπερ μάρκετ και τον ανάγκασαν να κάνει ανάληψη χρημάτων με τις κάρτες του.

Η περιπέτεια όμως είχε και συνέχεια αφού μετά τον μετέφεραν στην επιχείρηση του στην Αργυρούπολη. Εκεί, τον ανάγκασαν με την βία να ανοίξει την πόρτα του κτιρίου και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο με χρήματα, καθώς και ένα lap top.

Αμέσως μετά τον άφησαν στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πιστεύουν ότι είναι η ίδια συμμορία ενόπλων που τους τελευταίους δύο μήνες σπέρνει τον τρόμο, αφού εισβάλει τις νυχτερινές ώρες σε σπίτια, στα νότια και βόρεια προάστια και ληστεύει τους ιδιοκτήτες τους.

Οι ληστές ακολουθούν πάντα τον ίδιο τρόπο δράσης, στις επιθέσεις που πραγματοποιούν. Επιλέγουν να βρίσκονται τα θύματα τους στα σπίτια τους, έτσι ώστε να αρπάζουν κοσμήματα, χρήματα αλλά και τα αυτοκίνητα τους.