ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ εκρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών

Μπαράζ εκρήξεων σε ΑΤΜ τραπεζών
Τέσσερις εμπρηστικοί μηχανισμοί τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες σε ΑΤΜ τραπεζών σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχές της Αθήνας...

Τέσσερις εμπρηστικοί μηχανισμοί τοποθέτησαν άγνωστοι δράστες σε ΑΤΜ τραπεζών σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχές της Αθήνας.

Η πρώτη χρονικά εκδηλώθηκε στις 01.02 στην Αθήνα και δη στη συμβολή της πλατεία Κάνιγγος και της οδού Τζωρτζ σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το κιόσκι. Στο σημείο βρέθηκε και 2ος εμπρηστικός μηχανισμός, ο οποίος δεν ανεφλέγη.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 01.10 στο Βύρωνα και δη στην οδό Ιθώμης, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος τράπεζας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.

Στις 01.45 στην Αθήνα και δη στην οδό Βαλτινών, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Τέλος, στις 02.20 στην Αθήνα και δη στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν και ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σε Α.Τ.Μ. υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.