ΕΛΛΑΔΑ

Η δράση των ληστών με τα Καλάσνικοφ

Η δράση των ληστών με τα Καλάσνικοφ

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την συμμορία των ληστών με τα Καλάσνικοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εντοπίστηκαν από video που βρέθηκε από κάμερα, από συνομιλίες κινητού τηλεφώνου, καθώς και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Οι δράστες είχαν διαπράξει 23 ληστείες οι 22 εκ των οποίων έγιναν σε σπίτια. Μάλιστα στις δύο εξ αυτών σε Γλυφάδα και Ηλιούπολη έγιναν οι δυο βιασμοί. Η 23η ληστεία πραγματοποιήθηκε σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη.

Εκτός των παραπάνω οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και από το δείγμα DNA που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί από τον βιασμό στην Γλυφάδα.
Σχετικά με τον βιασμό της Ηλιούπολης το μένος των δραστών ήταν τόσο μεγάλο καθώς, πρώτα χτύπησαν την άτυχη γυναίκα και αφού την άφησαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση την κακοποίησαν.

Όσον αφορά τους δράστες ο ένας είναι 15χρονος, αλβανικής καταγωγής και αδελφός του ενός εκ των συλληφθέντων. Επιπλέον οι δύο είναι γνωστοί στις αρχές από προηγούμενες υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και ναρκωτικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες «επιτελούσαν το έργο τους» σε Άλιμο, Κορωπί, Αργυρούπολη, Αγ. Παρασκευή, Παπάγου, Παλαιό Φάληρο, Αγ. Δημήτριο, Βούλα, Γλυφάδα και Ηλιούπολη.