ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ – Αυτοκτονία το τροχαίο; Νεκροί πατέρας και κόρη

Σοκ – Αυτοκτονία το τροχαίο; Νεκροί πατέρας και κόρη

Σοκ στην κοινωνία του Πύργου έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου ενός 71χρονου και της 14χρονης κόρης του σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Γαστούνη. Ωστόσο, πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία! Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο, εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο 11χρονος γιος του άτυχου πατέρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 71χρονος πατέρας είχε φύγει μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά από τον Πύργο και κατευθυνόταν προς το Ρουπάκι.

Ωστόσο, το μοιραίο συνέβη στο δρόμο που οδηγεί από το χωριό προς τη νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού, τμήμα της υπό κατασκευή Ολυμπίας Οδού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 71χρονος έκανε πολλές φορές τη διαδρομή «πάνω – κάτω» ανάμεσα σε τσιμεντένια τμήματα ανισόπεδων κόμβων που έχουν περίπου ένα χιλιόμετρο απόσταση μεταξύ τους.

Μόλις άρχισε να σκοτεινιάζει άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στον τοίχο και να βρουν ακαριαίο θάνατο ο ίδιος και η κόρη του.

troxaio-ilia-duo

«Μπαμπά θα σκοτωθούμε»

Το δικό του δράμα έζησε για ώρες ο 11χρονος γιος του άτυχου πατέρα. Σύμφωνα με μαρτυρίες του το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα. Όλο το βράδυ και υπό συνθήκες παγετού, ο 71χρονος και η κόρη του κείτονταν νεκροί, ενώ στο πίσω κάθισμα ο 11χρονος τραυματισμένος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει!

Λίγο πριν συμβεί το μοιραίο το μικρό αγόρι βλέποντας τον πατέρα του να αναπτύσσει ταχύτητα μέσα στο χωματόδρομο του είπε «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».

troxaio-ilia-tria

Στο μεταξύ πίσω στον Πύργο, η ανησυχία της αλλοδαπής γυναίκας του 71χρονου, την είχε οδηγήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου προκειμένου να ενημερώσει για την εξαφάνιση του άντρα και των παιδιών της.

Το πρωί με το πρώτο φως της ημέρας, ο πρώτος οδηγός που πέρασε από το σημείο είδε καρφωμένο πάνω στον τοίχο. Άμεσα κλήθηκαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Τροχαία και σύντομα απεγκλωβίστηκε ο 11χρονος τραυματίας και ανασύρθηκαν νεκροί η αδερφή του και ο πατέρας του.

troxaio-ilia-tessera