ΚΟΣΜΟΣ

Τι κάνει ακαταμάχητο αυτόν τον άνδρα στις γυναίκες; Δείτε το μυστικό του (pics)

Τι κάνει ακαταμάχητο αυτόν τον άνδρα στις γυναίκες; Δείτε το μυστικό του (pics)

Το μυστικό επιτυχίας αυτού του Ουκρανού στο λεγόμενο «αδύναμο φύλλο» έγκειται στο μήκος. Tων βλεφαρίδων του!

Κι όμως, όπως ομολογεί ο ίδιος, οι βλεφαρίδες του είναι το χαρακτηριστικό που ασκεί ακατανίκητη έλξη στις γυναίκες που θα ήθελαν να αποκτήσουν το φυσικό αυτό αποτέλεσμα στο βλέμμα τους.

Ο 58χρονος από το Κίεβο επιμένει πως οι βλεφαρίδες του είναι αποτέλεσμα ειδικής, μυστικής διατροφής. Παραδέχεται πως οι γυναίκες τον σταματούν στο δρόμο και τον ρωτούν το μυστικό του, όμως, μάταια. Εκείνος αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει ποια τροφή μακραίνει τις βλεφαρίδες.

Τα ματοτσίνορα του 58χρονου έχουν μήκος 3 εκατοστά. «Ο περισσότερος κόσμος, άνδρες ή γυναίκες, δε δίνει βάση στο τι λέω γιατί το ενδιαφέρον του μονοπωλούν οι βλεφαρίδες», λέει ο ίδιος.

Πάντως, παραδέχεται πως δεν έχει ουσία να τις... «καλλιεργήσει» περισσότερο, ώστε να διεκδικήσει έναν τίτλο από το Γκίνες καθώς «βαραίνουν υπερβολικά τα βλέφαρα και η όραση του είναι περιορισμένη».

Σύμφωνα, πάντως, με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, οι μακρύτερες βλεφαρίδες που έχουν καταγραφεί ποτέ ήταν 6.99 εκατοστά και ανήκαν στην Αμερικανίδα Στιούαρτ Μίλερ.

Σχετικές ειδήσεις