ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό: Μωρό γεννήθηκε με θραύσματα στο κεφάλι μετά από έκρηξη βόμβας (video)

Συγκλονιστικό: Μωρό γεννήθηκε με θραύσματα στο κεφάλι μετά από έκρηξη βόμβας (video)

Εν μέσω εκρήξεων στην ταλαιπωρημένη Συρία η ζωή υπερισχύει του θανάτου...

Μια μητέρα με το αγέννητο παιδί της κατάφεραν, χάρη στις προσπάθειες των γιατρών, να «ξεγελάσουν» το θάνατο και να... ζήσουν!

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο κατέγραψε η κάμερα στο Χαλέπι της Συρίας που προκαλεί ρίγος. Το απίστευτο βίντεο δείχνει τους γιατρούς να πραγματοποιούν καισαρική σε έγκυο γυναίκα προκειμένου να σώσουν τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο παιδί που έχει τραυματιστεί από θραύσματα πυραύλου μέσα στη μήτρα.

Σε αυτό το σοκαριστικό και συνάμα συγκλονιστικό στιγμιότυπο, οι γιατροί τραβούν το τραυματισμένο κοριτσάκι από τη μήτρα της μητέρας, το οποίο στο κεφαλάκι του φέρει ένα κομμάτι από οβίδα. Το μωρό αρχικά φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του, όμως χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών επανέρχεται στη ζωή, και αρχίζει να κλαίει!

Οι γιατροί αμέσως αφαιρούν το θραύσμα από το κεφάλι του μωρού, το οποίο αφήνει μια βαθιά πληγή. Οι «ήρωες» αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας ξεσπούν αμέσως σε γέλια και κλάματα που κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τη μητέρα και το νεογνό!

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η γυναίκα έχει άλλα τρία παιδιά, τα οποία τραυματίστηκαν και αυτά από την έκρηξη και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής και μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας, ενώ παραμένουν στην κλινική για προληπτικούς λόγους. Οι γιατροί που πραγματοποίησαν την καισαρική πρότειναν στη μητέρα της μικρής να πάρει το όνομα Amal, που σημαίνει «ελπίδα» στα Αραβικά.

Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Σχετικές ειδήσεις