ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία Δανού κωμικού που κάνει μπάνιο μαζί με τη δίχρονη κόρη του

Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία Δανού κωμικού που κάνει μπάνιο μαζί με τη δίχρονη κόρη του

Θύελλα αντιδράσεων, αλλά και ποικίλες απόψεις για το αν είναι παιδοφιλία όταν ένας πατέρας μοιράζεται γυμνός την μπανιέρα μαζί με την ανήλικη κόρη του, έχει αναμοχλεύσει η ανάρτηση ενός Δανού κωμικού στο Facebook.

Ο Torben Chris προκάλεσε άθελά του σάλο, θεωρώντας καλή ιδέα να μοιραστεί με όλον τον πλανήτη μια άσεμνη για πολλούς φωτογραφία, καθώς σε αυτήν απαθανατίζεται να κάνει μπάνιο γυμνός μαζί με τη μόλις δύο ετών κορούλα του.

Και μπορεί η ανάρτησή του να συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes με θετικά σχόλια, ωστόσο δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που τη συνέδεσαν με την παιδοφιλία, ασκώντας ιδιαίτερα αιχμηρή κριτική στο Δανό κωμικό.

Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όσους είδαν θετικά τη φωτογραφία, απαντώντας στους υπόλοιπους ότι θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό να κάνει μπάνιο το παιδί του γυμνός. Σημείωσε μάλιστα ότι θα ήταν κακός πατέρας αν το άφηνε βρόμικο, όπως επίσης και ότι το μπάνιο του παιδιού δεν είναι αποκλειστική υποχρέωση της μητέρας.

komikos1

«Φόρεσε τα εσώρουχά σου φίλε μου ή ένα μαγιό. Σε τι θα ωφεληθεί η κόρη σου να βλέπει τα γεννητικά σου όργανα ακόμα και αν δεν καταλαβαίνει ακόμα;» σχολίασε κάποιος κάτω από την ανάρτησή του, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Κάθεσαι εκεί με τα πόδια ανοιχτά μπροστά σε ένα κορίτσι δύο ετών»…

«Φυσικά ο καθένας μπορεί να αναθρέψει το παιδί του όπως θέλει. Όμως, μην το θεωρείτε ανάρμοστη συμπεριφορά, γιατί η πλειοψηφία δεν το νομίζει», απάντησε ο Δανός, συμπληρώνοντας ότι «αν δεν είναι σωστό να ανεχόμαστε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο γυμνό, θα είχαμε γεννηθεί φορώντας ρούχα»…

Σχετικές ειδήσεις