ΚΟΣΜΟΣ

«Εργαστήριο θανάτου» του ISIS: Οι πύραυλοι και τα αυτοκίνητα-βόμβες χωρίς οδηγούς (vids)

«Εργαστήριο θανάτου» του ISIS: Οι πύραυλοι και τα αυτοκίνητα-βόμβες χωρίς οδηγούς (vids)

Τρόμο προκαλούνστη Δύση στοιχεία τα όποία δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κράτοςδιαθέτει εργαστήριο κατασκευής όπλωνστην πόλη Ράκκα της Συρίας με τα οποία σχεδιάζει να αιματοκυλίσει τον υπόλοιπο κόσμο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου Sky News, η τρομοκρατική οργάνωση έχει προσλάβει επιστήμονες και ειδικούς της βαλλιστικής για να δημιουργήσουν εξελιγμένα όπλα με τα οποία θα μπορούν να επιτεθούν σε επιβατικά αεροπλάνα και μαχητικά αεροσκάφη.

Στο «Πανεπιστήμιο των Τζιχαντιστών» εργάζονται για την κατασκευή τηλεχειριζόμενων οχημάτων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κινητές βόμβες σε συντριπτικά χτυπήματα.

Το υλικό στο βρετανικό δίκτυο παρέδωσε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός όταν στα χέρια του έπεσε ένας εκπαιδευόμενος του Ισλαμικού Κράτους με οχτώ ώρες οπτικού υλικού. Πρόκειται για οπτικοακουστικό υλικό με οδηγίες, το οποίο θα διοχετευόταν σε τζιχαντιστές που βρίσκονται ήδη σε δυτικές χώρες, ώστε να φτιάξουν τα δικά τους οχήματα-βόμβες.

opla

Ο Κρις Χάντερ, ένας βρετανός πρώην στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων και σύμβουλος στο Βρετανικό στρατό, είπε ότι είναι σοκαρισμένος από ορισμένες από τις εξελίξεις και το υλικό που βρέθηκε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις