ΚΟΣΜΟΣ

Chip Pugh: Ο πλέον απίστευτος και εγωκεντρικός καταζητούμενος!

Chip Pugh: Ο πλέον απίστευτος και εγωκεντρικός καταζητούμενος!

Ο 45χρονος Chip Pugh καταζητείται από την αμερικανική αστυνομία διότι οδηγούσε μεθυσμένος,. Όταν η αστυνομία του Οχάιο δημοσίευσε την φωτογραφία του δίπλα από την λέξη «Καταζητείται», ο Chip έγινε έξω φρενών!

Δε νευρίασε τόσο από το γεγονός ότι οι αστυνομικοί πήραν τη φωτογραφία του «καταζητείται» από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, αλλά το ότι αυτή η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν το άρεσε καθόλου!

Τι έκανε λοιπόν;

Αφού έβαλε τα… καλά του, ξυρίστηκε, αρωματίστηκε και όλα τα σχετικά… έβγαλε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό του και την έστειλε στην αστυνομία με το παρακάτω μήνυμα: «Να μια καλύτερη φωτογραφία, η άλλη είναι απαίσια».

plaka

Ακόμη όμως και μετά από αυτό, ο Pugh ήταν ακόμη θυμωμένος. Για να εκτονωθεί, αποφάσισε να δώσει συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Οχάιο και να δηλώσει:

«Φίλε, δεν ήταν φωτογραφία αυτή. Μου έβαλαν μια φωτογραφία που έμοιαζα με τον Thundercat (έναν διάσημο μαύρο μουσικό) ή κάτι τέτοιο. Όταν ήμουν μικρός η γιαγιά μου έλεγε μια ιστορία για να κοιμηθώ. Η αγαπημένη μου ιστορία ήταν αυτή που έλεγε: “Τρέξε όσο γρήγορα μπορείς”. Δεν μπορείς να με πιάσεις, είμαι ο άνθρωπος μπισκότο»!

Oι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν που βρίσκεται κι εκείνος απάντησε σε ανάλογο ύφος: Είμαι στην πλατεία με ένα πανό που γράφει «Αθώος»!

Αυτό ήταν αρκετό ώστε να του αποδοθεί και μία ακόμη ιδιότητα εκτός από αυτήν του «καταζητούμενου». Έγινε και... «ήρωας».

Στο Facebook δημιουργήθηκε μια σελίδα με τίτλο: «Free Chip Pugh»!

«Έγινα viral. Μου αρέσει αυτό. Είμαι ο ήρωας της πόλης, τι να κάνω;»

Πάντως, ο Chip Pugh δεν συγκαταλέγεται και στα… καλύτερα παιδιά της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν καταζητείται μόνον επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, αλλά επειδή του… αρέσει να κλέβει και να χτυπά…

Σχετικές ειδήσεις