ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά 100 χρονών ξύπνησε με ένα τρομακτικό πλάσμα στην αγκαλιά της! (video+photos)

Γιαγιά 100 χρονών ξύπνησε με ένα τρομακτικό πλάσμα στην αγκαλιά της! (video+photos)

Το ισχυρότερο σοκ της ζωής της, φλερτάροντας με την ανακοπή στα 100 της χρόνια, υπέστη μία γιαγιά στο Μαϊάμι, όταν συνειδητοποίησε πως κοιμόταν μαζί με ένα τρομακτικό πλάσμα που όμοιό του δεν είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή της!

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς της ηλικιωμένης από το Μαϊάμι, το απόκοσμο και άγριο ζώο κοιμόταν στο στήθος της, ωστόσο κατάφερε να επικοινωνήσει έντρομη με το γαμπρό της, ο οποίος έσπευσε αμέσως να τη βοηθήσει.

«Με ξύπνησαν τα τηλεφωνήματά της στις 2 τα ξημερώματα και ήταν τρομοκρατημένη. Όταν έφθασα σπίτι το ζώο είχε ανέβει στη σοφίτα», εξομολογήθηκε ο Carlos Aguaras, ο οποίος κατάφερε να δελεάσει το μυστηριώδες πλάσμα με μικρή ποσότητα τροφής και να το κλείσει σε ένα κλουβί, πριν το μεταφέρει στον τοπικό κτηνίατρο.

kinkajou2

Εκεί ενημερώθηκαν πως το πλάσμα δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα kinkajou, θηλαστικό που ζει στα τροπικά δάση και σχετίζεται με την οικογένεια των ρακούνς. Είναι επίσης γνωστό ως «αρκουδίτσα» (honey bear), άγριος σκύλος ή μαϊμού νύχτας, ενώ συναντάται στα δάση της Κεντρικής και της Νότιας Αμερικής.

Σπάνια πάντως κάνει… παρέα με ανθρώπους εξαιτίας των αυστηρά νυχτερινών συνηθειών του.

Από την πλευρά του, ωστόσο, ο Dr Harris, ο οποίος εξέτασε το άγριο ζώο στην κλινική «South Dade Animal Hospital», ανέφερε ότι το kinkajou ήταν πιθανότατα το κατοικίδιο κάποιου.

«Κανένα άγριο ζώο δεν θα μπορούσε να κουρνιάσει στο στήθος μιας γυναίκας για να κοιμηθεί», υποστήριξε και τελικά έπεσε… μέσα αφού η Banana έσμιξε ξανά με τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος την αναζητούσε όλο το βράδυ!

Σχετικές ειδήσεις