ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η γυναίκα έχει να ξυριστεί 8 χρόνια (photos)

Αυτή η γυναίκα έχει να ξυριστεί 8 χρόνια (photos)

Η 19χρονη φοιτήτρια υποστηρίζει πως έχει να πειράξει τις τρίχες στο σώμα της από τότε που ήταν 11 ετών.

Η Yasmin Gasimova ζει στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και ανέβασε φωτογραφίες της που δείχνει πως έχει γεμάτο τρίχες σε αρκετά σημεία του κορμιού της.

Η ίδια έγραψε σε άρθρο της στην εφημερίδα της σχολής της: «Το να έχεις τρίχες δεν είναι τρομακτικό. Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν ξυρίζομαι σε μια κοινωνία που περιμένει από τις γυναίκες να ξυρίζουν τις τρίχες από το σώμα τους».

Πάντως 19χρονη μπορεί για 8 χρόνια να μην ξυρίζει τις τρίχες της, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα σημεία. Το φρύδι της για παράδειγμα δείχνει πως είναι περιποιημένο.

Μάλιστα δηλώνει ότι περιποιείται τις τρίχες στην ηβική περιοχή όταν πρόκειται να βγει στην παραλία και ότι ξυρίζεται αναγκαστικά όταν βγαίνει ραντεβού που μπορεί να καταλήξει σε one night stand, καθώς θέλει να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα και την απόρριψη. «Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα με πετύχεις με τα πόδια και τις μασχάλες μου τριχωτές».

Από τότε που σταμάτησε το ξύρισμα η Yasmin δηλώνει απελευθερωμένη και χαρούμενη με το λουκ που έχει και ότι θέλει και άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

«Οι γυναίκες έχουν σχεδόν την ίδια ποσότητα τρίχας στο σώμα τους με τους άνδρες (πιο ελαφριά και λεπτή βέβαια), ωστόσο η κοινωνία μας θέλει τελείως άτριχες για να θεωρούμαστε θηλυκές. Οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται λιγότερο γυναίκες απλά γιατί έχουν τρίχες στο σώμα τους».

Τέλος, δηλώνει ότι δεν πρέπει να εκλαμβάνουμε ως βρωμιά τις τρίχες και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα του γυναικείου σώματος αντί να την κρύβουμε.