ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έσφαξαν τους γονείς και τα 3 αδέρφια τους - Ήθελαν να γίνουν serial killers

Φρίκη: Έσφαξαν τους γονείς και τα 3 αδέρφια τους - Ήθελαν να γίνουν serial killers

Κατέσφαξαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τους τους γονείς και τρία από τα μικρότερα αδέρφια τους -Η ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία

Ο 19χρονος Robert Bever και ο 17χρονος Michael Bever από την Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατέσφαξαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τους τους γονείς και τρία από τα μικρότερα αδέρφια τους.

Η σφαγή ήταν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου των δύο αδερφών, να προχωρήσουν και σε άλλες, μαζικές δολοφονίες προκειμένου να αποκτήσουν φήμη και ξεπεράσουν άλλους, γνωστούς serial killers.

«Ήθελαν να σκοτώσουν την οικογένειά τους, να τεμαχίσουν τα πτώματά τους και να τα αποθηκεύσουν στη σοφίτα και στη συνέχεια να πάρουν το αυτοκίνητο και να αρχίζουν να σκοτώνουν τυχαία ανθρώπους» είπε ο νεττέκτιβ Eric Bentz που ανέκρινε τον Robert Bever.

Τα δύο αδέρφια δηλώνουν αθώα για τις δολοφονίες των γονιών τους David Bever, 52 ετών, της 44χρονης April Bever, και των αδερφών τους Daniel Bever 12 ετών, του 7χρονου Christopher Bever και της -μόλις 5 ετών- Victoria Bever.

Η νεκροψία έδειξε ότι μαχαιρώθηκαν δεκάδες φορές και πέθαναν από τα πολλαπλά και βίαια μαχαιρώματα.

Λίγο πριν εκπνεύσει, ο 12χρονος Daniel κάλεσε την αστυνομία και έτσι οδήγησε στην σύλληψη των δύο αδελφών του, που είχαν προλάβει και είχαν κρυφτεί σε ένα δάσος, κοντά στο σπίτι.

Δύο από τα αδέρφια τους, η 13χρονη Crystal και η 2χρονη Autumn επέζησαν από τη σφαγή, με τη 13χρονη να αναμένεται να καταθέσει.

Σχετικές ειδήσεις