ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή η σέξι γυναίκα έκανε κάτι πραγματικά… αηδιαστικό και έγινε διάσημη σε όλο το ίντερνετ!

Αυτή η σέξι γυναίκα έκανε κάτι πραγματικά… αηδιαστικό και έγινε διάσημη σε όλο το ίντερνετ!

Ό,τι δεν κατάφερε, βομβαρδίζοντας το twitter με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, κέρδισε με κάτι απίστευτα αηδιαστικό, μία σέξι ξανθιά από τον Καναδά.

Και αυτό γιατί μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, η Makela ήταν απλά μία ακόμη γυναίκα που προσπαθούσε να προσελκύσει followers προτάσσοντας τα πλούσια… ελέη της.

makela8

Μια σειρά από τιτιβίσματά της ωστόσο που δεν την κολάκευαν καθόλου, την έφεραν στο προσκήνιο και στο επίκεντρο της προσοχής χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου!

Τι έκανε η Makela; Δημοσίευσε την απίστευτη περιπέτειά της στο πρώτο της ραντεβού με έναν άνδρα!

Από τις φωτογραφίες, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως η νεαρή δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα πει «όχι» στο πρώτο ραντεβού και κάπως έτσι βρέθηκε στο σπίτι του άγνωστου υποψήφιου ερωμένου της.

Η… φύση ωστόσο δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλική μαζί της, αφού αισθάνθηκε την ανάγκη να επισκεφθεί την τουαλέτα. Τότε ήταν που συνωμότησαν και όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος… εναντίον της, συνειδητοποιώντας με φρίκη πως το καζανάκι ήταν χαλασμένο!

Μέσα λοιπόν στον πανικό της και μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει ρεζίλι στο νέο της φίλο πήρε μία τολμηρή απόφαση.

Για να βγει έτσι από τη δύσκολη θέση, έβαλε τον εαυτό της σε μια αηδιαστική! Παράλληλα, έβαλε και το χέρι στη λεκάνη, έπιασε το… προϊόν της αφόδευσής της (είπαμε η φύση δεν ήταν καθόλου καλή μαζί της), το τύλιξε προσεκτικά σε χαρτί υγείας και το έκρυψε στην τσάντα της, προκειμένου να το ξεφορτωθεί με την πρώτη ευκαιρία!

Μια ευκαιρία που άργησε ώρες να έρθει και ενώ ο φίλος της, όπως ήταν φυσικό, είχε πιο «καυτές» ορέξεις. Ευτυχώς αυτές δεν… έπεσαν λόγω οσμής, αφού κάποια στιγμή θέλησε και αυτός να πάει τουαλέτα όπου επιδιόρθωσε το χαλασμένο καζανάκι...

Και μπορεί τελικά αυτός να μην υποψιάστηκε τίποτα, ωστόσο, η Καναδή αποφάσισε να εκμυστηρευτεί την ντροπιαστική εμπειρία σε όλο το ίντερνετ!

Αποτέλεσμα ήταν να προσελκύσει εκατοντάδες άλλους άνδρες οι οποίοι και την πολιορκούν στενά, αφού η ιστορία της έγινε viral!

«Δεν με νοιάζει αν είσαι "poop girl" (το... παρατσούκλι της πλέον στα social media), εγώ σ' αγαπώ όπως και να 'χει», έγραψε ένας από αυτούς ζητώντας επίμονα να τη γνωρίσει από κοντά.

Κάποιο ρόλο βέβαια σε αυτό θα έπαιξαν και οι φωτογραφίες της (gallery), οι οποίες δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία.

Σχετικές ειδήσεις