SEX

Σάλος: Διέρρευσαν φωτογραφίες με ιερόδουλες πολυτελείας μέσα στη Βουλή! (videos+photos)

Σάλος: Διέρρευσαν φωτογραφίες με ιερόδουλες πολυτελείας μέσα στη Βουλή! (videos+photos)

Με λάδι, τη φωτιά της διαφθοράς και των σκανδάλων, συνεχίζουν να ποτίζουν οι βουλευτές στη Βραζιλία, ξεπερνώντας κάθε όριο που έχει βάλει μέχρι σήμερα ο νους των ψηφοφόρων.

Τι και αν μάλιστα η προηγούμενη κυβέρνηση απομακρύνθηκε, δεν λένε να σταματήσουν να προκαλούν, βάζοντας μέσα στη Βουλή μέχρι και ιερόδουλες πολυτελείας!

Για τους δύσπιστους πάντως, φωτογραφίες- ντοκουμέντα από την τουαλέτα του Κοινοβουλίου είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σάλο. Σε αυτές, μία εντυπωσιακή, αλλά ελαφρών ηθών, γυναίκα, φαίνεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άγνωστο άνδρα πυροδοτώντας θύελλα αντιδράσεων, καθώς οι πολίτες αναρωτιούνται αν είναι αυτοί που πλήρωσαν το… λογαριασμό.

bum bum8

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, σε ένα άλλο βίντεο που διέρρευσε, ο άνδρας πιάνει το στήθος της ιερόδουλης ζητώντας της να του κάνει στοματικό σεξ!

vouli vrazilia2

Δεν έχει περάσει άλλωστε καιρός από τότε που Βραζιλιάνος γερουσιαστής ξέχασε να κλείσει τον ήχο στο κινητό του, με αποτέλεσμα να τον προδώσει το μικρόφωνο μπροστά του ότι έβλεπε πορνό, αλλά και από τα… τερτίπια ενός υπουργού, ο οποίος προσ(κ)άλεσε την εντυπωσιακή σύντροφό του, πρώην Miss Bum Bum (photos), στα «ιδιαίτερα» της Βουλής βγάζοντας αισθησιακές φωτογραφίες!

Ο πρώην πια υπουργός Τουρισμού, μάλιστα, κ. Teixeira, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, καθώς την πρώτη κιόλας εβδομάδα προσέλαβε ως σύμβουλο το θείο της χυμώδους συντρόφου του με μισθό 4.000 δολάρια το μήνα!

H εντυπωσιακή, πάντως, γυναίκα του, χωρίς ίχνος τσίπας, έγραφε στο λογαριασμό της στο Facebook κάτω από τις επίμαχες φωτογραφίες ότι «πάντα πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία όμορφη γυναίκα»…

miss bum bum

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μόλις έξι από τα 23 μέλη της κυβέρνησης του νέου προέδρου της Βραζιλίας Michel Temer δεν έχουν υποστεί έλεγχο για διαφθορά, ενώ και ο ίδιος ελέγχεται για σκάνδαλο με μίζες.

Σχετικές ειδήσεις