ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Τον χτύπησε κεραυνός και τον έσωσε το… πέος του! (photo)

Απίστευτο: Τον χτύπησε κεραυνός και τον έσωσε το… πέος του! (photo)

Για… θαυματουργά γεννητικά όργανα κάνουν λόγο οι γιατροί που εξέτασαν έναν -χτυπημένο από κεραυνό- Κροάτη, ο οποίος δεν θα μπορούσε να σταθεί πιο τυχερός μέσα στην ατυχία του!

Αυτό βέβαια το χρωστά στα «προσόντα του», τα οποία τον έσωσαν στην κυριολεξία από το ψήσιμο. Ή αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι γιατροί και δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους αμφισβητήσουμε.

Ο Zoran Jurkovic απολάμβανε λοιπόν μια βόλτα με το ποδήλατό του στο χωριό Petrovci, ακούγοντας μουσική, όταν ξέσπασε ξαφνικά άγρια καταιγίδα.

«Είδα μαύρα σύννεφα και αστραπές στον ουρανό, ενώ άκουσα και τις βροντές. Προσπάθησα να κάνω πετάλι πιο γρήγορα, αλλά δεν πρόλαβα» εκμυστηρεύτηκε, περιγράφοντας τις στιγμές λίγο πριν το χτύπημα του κεραυνού, ο 41χρονος, η απίστευτη ιστορία του οποίου έγινε πρωτοσέλιδο στις τοπικές εφημερίδες.

peos kearunos

Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πλαστικές μπότες που φορούσε ο Jurkovic δεν επέτρεψαν στο ηλεκτρικό φορτίο να διοχετευθεί στη Γη από τα πόδια του, αλλά μέσω του καλωδίου των ακουστικών που είχε στα αυτιά του και συνδέονταν με ένα κλιπ στη ζώνη του, έφτασε στα γεννητικά του όργανα... αλεξικέραυνο, χωρίς να καούν τα εσωτερικά του όργανα!

Από εκεί, δε, βρήκε το δρόμο του προς τα… έξω χωρίς να τον κάνει μπάρμπεκιου.

«Είδαμε τον άνδρα στο έδαφος μέσα στη βροχή ενώ έβγαιναν καπνοί. Το ποδήλατό του ήταν δίπλα του. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί δήλωσαν έκπληκτοι που επέζησε περιγράφοντας μας την απίστευτη αυτή εκδοχή», δήλωσαν σοκαρισμένοι αυτόπτες μάρτυρες.

Από την πλευρά τους, οι γιατροί χαρακτηρίζουν θαύμα το γεγονός πως ο κεραυνός παρέκαμψε το στήθος και την καρδιά του, ακολουθώντας την πορεία των ακουστικών μέχρι τα γεννητικά όργανα του Κροάτη.

«Μείναμε έκπληκτοι που ήταν ακόμα ζωντανός», υποστήριξαν…

Σχετικές ειδήσεις