ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Στη δημοσιότητα «καυτά» βίντεο της Μαντόνα από πρώην της

Σάλος: Στη δημοσιότητα «καυτά» βίντεο της Μαντόνα από πρώην της

Τα νερά της παγκόσμιας showbiz αναμένεται να ταράξει ένα άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με πριβέ στιγμές της Madonna μέσα από την κρεβατοκάμαρά της!

Μόνο που αυτή τη φορά υπεύθυνη δεν είναι η διάσημη τραγουδίστρια που δεν σταματά να προκαλεί ακόμα και στα 58 της χρόνια, αλλά ένας πρώην εραστής της.

Ο λόγος για τον επίσης τραγουδιστή Dan Gilroy, ο οποίος παρέδωσε στον σκηνοθέτη Guy Guido πλούσιο υλικό από την εποχή που είχε σχέση με την Madonna.

Σύμφωνα με το «PageSix», το φως της δημοσιότητας αναμένεται να δουν βίντεο με ιδιωτικές συνομιλίες τους στην κρεβατοκάμαρα στα οποία φορούν τα απολύτως απαραίτητα, αλλά και ερωτικά σημειώματα που άφηνε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στον Dan, όπως και «ποιητικά γράμματα αγάπης μέσω των οποίων του εξέφραζε τα συναισθήματά της και τις αγωνίες για τη σχέση τους».

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην περίοδο 1979 - 1982, κατά την οποία η Madonna ζούσε στη Νέα Υόρκη με τον Dan Gilroy (η σχέση τους διήρκησε 18 μήνες) και τον αδερφό του Ed.

Ο 57χρονος σκηνοθέτης Guy Guido αποκάλυψε μάλιστα πως δεν έχει πάρει τη συγκατάθεση της Μαντόνα, αλλά ένιωθε πως «ήταν καιρός να μοιραστεί το ζεστό υλικό». «Δεν ήταν μια απόφαση που ελήφθη ελαφρά τη καρδία. Ο Dan κρατούσε αυτό το υλικό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον είναι έτοιμος να το μοιραστεί», τόνισε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως έχει στα χέρια του βίντεο διάρκειας 20 λεπτών στο οποίο το ζευγάρι έχει μια «ανόητη ρομαντική συζήτηση» πριν προχωρήσει σε φιλοσοφικές αναζητήσεις για τη ζωή…

Σύμφωνα πάντα με τον Guido, μέσα από το ντοκιμαντέρ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017, σκιαγραφείται η σχέση τους, ενώ καθρεφτίζεται η φιλοδοξία και η αποφασιστικότητα της Μαντόνα να γίνει το πρώτο όνομα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία…

Σχετικές ειδήσεις