ΚΟΣΜΟΣ

Ανείπωτη τραγωδία με 11χρονη - Νεκροί και οι γονείς της

Ανείπωτη τραγωδία με 11χρονη - Νεκροί και οι γονείς της

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθητε την Τρίτη (16/8) σε περιοχή του Βορείου Πακιστάν, όταν ένα κορίτσι στην προσπάθεια του να τραβήξει μια selfie σε όχθη ποταμού πνίγηκε παρασύροντας και τους γονείς της που προσπάθησαν να την σώσουν.

Το οικογενειακό δράμα σημειώθηκε στις εκβολές του ποταμού Κουνάρ του Βορείου Πακιστάν, σε μια ορεινή τουριστική περιοχή 200 χιλιόμετρα βόρεια της Ισλαμαμπάντ.

Ο ποταμός Κουνάρ είναι γνωστός για το βάθος του και τα ορμητικά νερά του, ιδιαίτερα κατά τους μήνες του χειμώνα και θεωρείται απροσπέλαστος.

Όπως ανέφερε ένας αστυνομικός, επικαλούμενος μαρτυρίες πολλών τουριστών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, το κοριτσάκι στην προσπάθεια του να τραβήξει μια φωτογραφία στην όχθη του ποταμού γλίστρησε και έπεσε μέσα.

Η μητέρα αμέσως ακούγοντας τις φωνές του κοριτσιού βούτηξε στο νερό για να τη σώσει, αλλά παρασύρθηκε και η ίδια από τα ορμητικά νερά.

Ο πατέρας στη συνέχεια προσπάθησε και αυτός βουτώντας στον ποταμό να σώσει την οικογένεια του, αλλά μάταια, αφού τα ορμητικά νερά έπνιξαν και αυτόν.

«Τα άψυχα σώματα της μητέρας και της κόρης έχουν ανασυρθεί ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον πατέρα», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Οι δυο γονείς, γιατροί στο επάγγελμα είχαν πάει στην περιοχή για διακοπές και είχαν μαζί τους και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 6 ετών, τα οποία τους είδαν να χάνονται στα νερά του ποταμού.

Σχετικές ειδήσεις