Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ανατριχιαστικό: Τον αποτέφρωσαν και δύο μήνες μετά τούς χτύπησε την πόρτα! (video)

Newsbomb

Να συμβιβαστεί με το θάνατο του αγαπημένου τους παππού προσπαθούσε τους τελευταίους δύο μήνες η οικογένεια του Miguel Angel Gomar De Luna.

Μέχρι που αυτούς τους χτύπησε την πόρτα!

Και αυτό γιατί οι στάχτες που είχαν στην τεφροδόχο δεν ήταν οι δικές του αφού οι αρχές του Μεξικό εντόπισαν τον 74χρονο να περιφέρεται στους δρόμους.

Ο «άτακτος» ηλικιωμένος από την Chihuahua είχε δραπετεύσει από το γηροκομείο, ζούσε στους δρόμους και ζητιάνευε για να αγοράσει αλκοόλ στο οποίο ήταν εθισμένος. Αφού τον έψαχναν για δύο ολόκληρους μήνες μέσα στο κρύο, η αστυνομία ενημέρωσε την οικογένεια ότι εντόπισε ένα πτώμα σε αποσύνθεση το οποίο ανήκει στον Miguel.

Η άσχημη κατάστασή στην οποία βρισκόταν δεν επέτρεπε την αναγνώρισή του και κάπως έτσι όχι μόνο τον έκλαψαν τζάμπα, αλλά τον αποτέφρωσαν, υπογράφοντας έγγραφα που επιβεβαίωναν το θάνατό του.

Στις 24 Φεβρουαρίου ήρθε ωστόσο η… ανάστασή του! Ακόμα και αν επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος και με επιδέσμους στο κεφάλι (από άγνωστους τραυματισμούς την περίοδο της περιπλάνησής του), η έκπληξη και η χαρά της οικογένειας ήταν μεγάλη.

«Νομίζαμε ότι ήταν νεκρός. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», ανέφεραν έχοντας πλέον μπροστά τους «αγώνα» για να επανακτήσουν την ταυτότητα και τα επίσημα έγγραφα του Miguel, ο οποίος επίσημα θεωρείται ακόμα νεκρός.