ΚΟΣΜΟΣ

Η sex tape της καθηγήτριας με 15χρονο μαθητή που προκάλεσε σάλο (video)

Η sex tape της καθηγήτριας με 15χρονο μαθητή που προκάλεσε σάλο (video)

Την παρέμβαση των αρχών προκάλεσε η έκταση που πήρε η σεξουαλική σχέση μιας καθηγήτριας με 15χρονο μαθητή στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, αφού ντοκουμέντα από τις περιπτύξεις τους είδαν το φως της δημοσιότητας και έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Το sex tape της άτακτης καθηγήτριας προσέλκυσε πάνω από 10.000 κλικς, αλλά και το… ενδιαφέρον των αρχών, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψή της.

Όπως αποκάλυψαν οι αρχές, η 33χρονη «δασκάλα του έρωτα» είχε στείλε στον ανήλικο μαθητή βίντεό της με ακατάλληλο περιεχόμενο, ενώ ομολόγησε ενώπιον των δικαστών ότι είχε συνάψει μαζί του σεξουαλική σχέση για περίοδο μεγαλύτερη των έξι μηνών.

kathigitria

«Το βίντεο παρακολούθησαν αμέτρητοι μαθητές, ενώ διαπιστώσαμε ότι είχε πάνω από 10.000 κτυπήματα», αποκάλυψε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Τζον Μπροκ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, μάλιστα, πολλά παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο που δίδασκε η Τσαρλάινα Γουίλσον, η οποία είχε προσληφθεί μόλις τον Ιανουάριο.

Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για βιασμό και σοδομισμό ανηλίκου, όπως επίσης και για έκθεσή του σε ακατάλληλο πορνογραφικό υλικό. Η εγγύηση που ορίστηκε, δε, για την προσωρινή αποφυλάκισή της ήταν 1.006.000 δολάρια, ωστόσο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, αναμένεται να βρεθεί στη φυλακή για πολλά χρόνια, αφού ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση «δεν πρόκειται να ανεχθεί το σεξ μεταξύ καθηγητών και μαθητών στην περιοχή του»…

Σχετικές ειδήσεις