ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Πριγκίπισσα διέταξε να σκοτώσουν τον ζωγράφο που της διακόσμησε το σπίτι!

Σοκ: Πριγκίπισσα διέταξε να σκοτώσουν τον ζωγράφο που της διακόσμησε το σπίτι!

Ο ζωγράφος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με μώλωπες και ζήτησε πίσω τα εργαλεία του και 20.000 ευρώ ως αμοιβή για τις υπηρεσίες που πρόσφερε.

Πριγκίπισσα από τη Σαουδική Αραβία φέρεται να διέταξε τον σωματοφύλακά της να σκοτώσει τον ζωγράφο και διακοσμητή που εργαζόταν γι' αυτήν στο Παρίσι.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον Indepedent η 42χρονη πριγκίπισσα Hassa, διέταξε τον σωματοφύλακά της να σκοτώσει τον ζωγράφο λέγοντάς του: «Σκότωσε αυτό το σκυλί, δεν του αξίζει να ζει», καθώς τόλμησε να τραβήξει φωτογραφίες μέσα από το διαμέρισμά της, του οποίου είχε αναλάβει τη διακόσμηση.

Ο σωματοφύλακας χτύπησε τον 53χρονο ζωγράφο στο κεφάλι και στην συνέχεια τον είχε δεμένο για τουλάχιστον τέσσερις ώρες. Έπειτα, τον πήγε στην πριγκίπισσα να της φιλήσει τα πόδια και μετά αφέθηκε ελεύθερος, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο σωματοφύλακας συνελήφθη στο Παρίσι και εμφανίστηκε στο δικαστήριο το Σάββατο (01/09), ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης της βίας με πυροβόλο όπλο, απαγωγή και υποβοηθούμενη απαγωγή. Ο σωματοφύλακας, υποστήριξε ότι του δόθηκε εντολή από την πριγκίπισσα να κάνει ό,τι έκανε επειδή ο ζωγράφος είχε τραβήξει φωτογραφίες από την πολυτελή κατοικία τηςμε σκοπό να τις πουλήσει στα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα είπε ότι η πριγκίπισσα ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ότι είχε μαζί της νόμιμα αυτόματο πιστόλι. Η πριγκίπισσα Hassa αρνήθηκε τις κατηγορίες και έφυγε από το Παρίσι επικαλούμενη... διπλωματική ασυλία.

Ο δικαστής υποστήριξε ότι ο ζωγράφος είχε κάθε δικαίωμα να τραβήξει φωτογραφίες του έργου του.

Σχετικές ειδήσεις