ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Δύο 15χρονα παιδιά πυροβόλησαν αστυνομικούς σε live video και αυτοκτόνησαν (vid)

Σοκ: Δύο 15χρονα παιδιά πυροβόλησαν αστυνομικούς σε live video και αυτοκτόνησαν (vid)

Τα δύο 15χρονα παιδιά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε σπίτι της περιοχής Pskovστη Ρωσία, λίγες ώρες μετά από την επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην περιοχή Pskov στη Ρωσία, καθώς δύο 15χρονα παιδιά, τα οποία φέρεται να είχαν σχέση, εξαπέλυσαν επίθεση με όπλα σε αστυνομικούς και στη συνέχεια αυτοκτόνησαν. Μάλιστα, μετέδωσαν live στα social media τις τελευταίες στιγμές τους.

Ο Denis και η Katya, αυτοκτόνησαν έπειτα από επιθεση με καραμπίνες κατά των αστυνομικών που αναζητούσαν το κορίτσι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το αγόρι είχε πυροβολήσει νωρίτερα στο πόδι την μητέρα του κοριτσιού, επειδή τιμώρησε την κόρη της όταν εκείνη έλειψε ένα ολόκληρο βράδυ από το σπίτι χωρίς να ζητήσει άδεια.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και το ζευγάρι «ταμπουρώθηκε» σε ένα κτήριο για αρκετές ώρες μεταδίδοντας live την επίθεση στους αστυνομικούς.

«Έχουμε ξεμείνει από επιλογές» λέει χαρακτηριστικά η Katya, κάποια στιγμή, απευθυνόμενη σε φίλους της που παρακολουθούσαν το live streaming, με τον Denis να της απαντά: «Αν δεν παραδοθούμε, θα πεθάνουμε. Αν όμως παραδοθούμε, δεν θα μας αφήσουν να είμαστε μαζί».

Λίγες ώρες αγότερα, τα δύο παιδιά βρέθηκαν νεκρά από τις σφαίρες του ίδιου όπλου με το οποίο επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές Αρχές, ο θάνατός τους οφείλεται ξεκάθαρα σε αυτοκτονία, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται ώστε να «φωτιστούν» πλήρως τα αίτια της τραγωδίας.

Σχετικές ειδήσεις