ΚΟΣΜΟΣ

Εντυπωσιακό: Δείτε πώς έκλεισαν την τεράστια καταβόθρα στην Ιαπωνία μέσα σε δυο ημέρες! (pics+vid)

Εντυπωσιακό: Δείτε πώς έκλεισαν την τεράστια καταβόθρα στην Ιαπωνία μέσα σε δυο ημέρες! (pics+vid)

Ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/11) αφότου οι Αρχές χαρακτήρισαν το επισκευασμένο τμήμα ασφαλές.

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την δημιουργία της τεράστιας τρύπας που άνοιξε έξω από ένα πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της ιαπωνικής πόλης Φουκουόκα και πλέον όλα έχουν επανέλθει!

Οι εργαζόμενοι δούλευαν μέρα-νύχτα και έφτιαξαν το τμήμα του δρόμου σε μόλις δύο ημέρες, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τα έργα περιελάμβαναν επισκευές σε έναν σωλήνα αποχέτευσης και αντικατάσταση των φαναριών που είχε «καταπιεί» η καταβόθρα στις 8 Νοεμβρίου. Όταν σημειώθηκε το περιστατικό, προκάλεσε διακοπές ρεύματος και στο σήμα των κινητών τηλεφώνων, αλλά και προβλήματα στην προμήθεια φυσικού αερίου και νερού, ωστόσο δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.

Ο δήμαρχος της πόλης Φουκουόκα, Σοϊτσίρο Τακασίμα, είπε ότι το υπέδαφος στο σημείο είναι τώρα 30 φορές σταθερότερο απ' ό,τι πριν το συμβάν και ότι μια ομάδα ειδικών εξετάζει την αιτία που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους.

Τοπικά μέσα είχαν μεταδώσει τότε ότι η τρύπα προκλήθηκε από εργασίες διάνοιξης υπόγειας σήραγγας για την επέκταση μιας γραμμής του μετρό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις