ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του Αμοιρίδη: Σύζυγος και κόρη μπαίνουν στο σπίτι

Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία του Αμοιρίδη: Σύζυγος και κόρη μπαίνουν στο σπίτι

Νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι του Έλληνα πρέσβη, Κυριάκου Αμοιρίδη, δημοσιοποίησαν οι αρχές της Βραζιλίας, κατά το οποίο η Φρανσουάζ εισέρχεται στο σπίτι με την μικρή κόρη τους πριν πραγματοποιηθεί η στυγερή δολοφονία.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας ο δολοφόνος και εραστής της Φρανσουάζ, επέστρεψε μετά το φονικό, στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη, για να καταστρέψει τις εικόνες που είχαν καταγράψει οι συγκεκριμένες κάμερες.

Η Φρανσουάζ Αμοιρίδη είδε την δολοφονία του πρέσβη

Η αστυνομική έρευνα τοποθετεί επίσης την σύζυγο του Έλληνα πρέσβη στον τόπο του εγκλήματος κατά την διάρκεια της ανθρωποκτονίας.

Αυτό αποδεικνύεται από την κάμερα ασφαλείας που εξετάζει η αστυνομία και δείχνει ότι η Φρανσουάζ έφτασε στο σπίτι 2 ώρες πριν πάρουν το πτώμα του πρέσβη από το σπίτι για να το μεταφέρουν μακριά από εκεί και να το κάψουν.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες των βραζιλιάνικων ΜΜΕ ο εραστής της Αμοιρίδη διένυσε 300 χιλιόμετρα με το λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης σε μια προσπάθεια να βρει το κατάλληλο σημείο για να το κάψει και να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Ο αστυνομικός δεν ήξερε πως θα «ξεφορτωθεί» το πτώμα, πήγε στο Nova Friburgo, περί τα 150 χιλιόμετρα μακριά από το Nova Iguaçu όπου είχε δολοφονήσει τον έλληνα πρέσβη, δεν βρήκε το κατάλληλο σημείο για να ολοκληρώσει το σχέδιό του και μετά επέστρεψε στο Nova Iguaçu όπου κατάφερε να κάψει το όχημα κοντά στη λεωφόρο Arco Metropolitano σχεδόν μια ημέρα μετά τη δολοφονία του 59χρονου Αμοιρίδη.

Σχετικές ειδήσεις