ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό: Γονείς τράβηξαν κλήρο ποιο από τα δύο άρρωστα παιδιά τους θα σώσουν

Τραγικό: Γονείς τράβηξαν κλήρο ποιο από τα δύο άρρωστα παιδιά τους θα σώσουν

Ένα ζευγάρι λόγω οικονομικών προβλημάτων, αναγκάστηκε να διαλέξει ποιο από τα δύο άρρωστα μωρά του θα προσπαθούσε να σώσει.

Το ζευγάρι από την Κίνα, τα έβγαζε αρκετά δύσκολα όταν αρρώστησαν τα δύο παιδιά τους, δύο δίδυμα αγοράκια ηλικίας μόλις επτά μηνών. Τα αγοράκια διαγνώστηκαν με καρδιοπάθεια, η οποία επιβαρύνθηκε από μία πνευμονία.

Το κόστος των νοσηλείων ήταν υπέρογκο και οι γονείς χρειάστηκε να κάνουν μία αδιανόητη επιλογή. Να προσπαθήσουν να διαλέξουν ένα από τα δύο παιδιά τους, προκειμένου να μπορέσουν να το σώσουν με τα πενιχρά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους. Μη μπορώντας ωστόσο να τραβήξουν οι ίδιοι τον κλήρο από τον οποίο θα έβγαινε ποιο παιδί τους θα είχε μία ευκαιρία και ποιο όχι, έβαλαν τα δίδυμα να τραβήξουν το χαρτάκι.

paidia

Ωστόσο, δεν άντεξαν με την ιδέα ότι θα άφηναν το ένα παιδί τους πίσω και έκαναν μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια, δημοσιοποιώντας την ιστορία τους με σκοπό να μαζέψουν χρήματα έτσι ώστε να νοσηλευτούν και τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι δημοσίευσε την ιστορία του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ρωτώντας εάν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει. Οι δωρεές από τους πολίτες έφτασαν περίπου τις 100.000 ευρώ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τα χρήματα αυτά επαρκούν πλέον για τη θεραπεία και των δύο βρεφών, που βρίσκονται ήδη σε κλινική στη Σαγκάη, υπό τη φροντίδα εξειδικευμένων γιατρών.

Σχετικές ειδήσεις