ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη Manchester: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - «Το αίμα, ο ήχος, τα ανθρώπινα κομμάτια...»

Έκρηξη Manchester: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - «Το αίμα, ο ήχος, τα ανθρώπινα κομμάτια...»

Ειδήσεις - Τρομοκρατική Eπίθεση Μάντσεστερ:Φρικιαστικές είναι οι αφηγήσεις μαρτύρων που έζησαν από κοντά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande.

Οι στιγμές που έζησαν δεν θα σβηστούν ποτέ από τη μνήμη τους.

Τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες της φρικτής επίθεσης του βομβιστή αυτοκτονίας, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στο συναυλιακό χώρο του Manchester Arena, μιλούν για αυτά που έζησαν το βράδυ της Δευτέρας (22/05).

Δείτε ΕΔΩ τη στιγμή της έκρηξης

Η Abby Mullen, η οποία βρισκόταν στο χώρο τη στιγμή της επίθεσης, περιγράφει: «Καθώς φεύγαμε μια βόμβα ή μια έκρηξη ακούστηκε, λίγα εκατοστά μακριά από εμένα. Ανθρώπινο δέρμα και κόπρανα έπεσαν παντού και πάνω στα μαλλιά και την τσάντα μου.

Συνεχίζω να βρίσκω κομμάτια από ο Θεός ξέρει τι, στα μαλλιά μου. Δεν περιμένεις ποτέ να συμβούν τέτοια πράγματα σε σένα αλλά αυτό αποδεικνύει ότι μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε».

«Αυτός ο ήχος, το αίμα και όλοι αυτοί που έτρεχαν χωρίς να ξέρουν τι κάνουν, με κομμάτια από το σώμα τους και το δέρμα τους να λείπει, δεν θα φύγουν σύντομα από το μυαλό μου και το μυαλό αυτών που βρίσκονταν εκεί», καταλήγει η Abby.

Δείτε μια από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες:

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν: «Πανικοβλήθηκαν όλοι, άρχισαν να σπρώχνονται στις σκάλες. Ο διάδρομος ήταν γεμάτος, μύριζε καμμένο και υπήρχε πολύς καπνός καθώς φεύγαμε».

«Κατευθνόμασταν προς την έξοδο και ήμασταν ακριβώς δίπλα στην πόρτα όταν ακούστηκε μια τεράστια έκρηξη και όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη, την ένιωθες στο στήθος σου. Επικράτησε χάος. Όλοι άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν καθώς προσπαθούσαν να βγουν από το χώρο».

(Πηγή φωτογραφίας - βίντεο: dailymail.co.uk)

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τρομοκρατικής επίθεσης

Σχετικές ειδήσεις