ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Οδυνηρό τέλος περιμένει τους υπόπτους του πραξικοπήματος

Ερντογάν: Οδυνηρό τέλος περιμένει τους υπόπτους του πραξικοπήματος

Μιλώντας σε συγκέντρωση τοπικών μουφτήδων από όλη την χώρα, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι «οδυνηρό τέλος περιμένει τους ύποπτους του πραξικοπήματος»

«Ακόμα και εκείνοι που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, τι λένε τώρα στο δικαστήριο; Τα μέλη της οργάνωσης FETO που ισχυρίζονται "δεν έχουμε δει ή δεν έχουμε ακούσει τίποτα ή δεν έχουμε μιλήσει" και που έχουν χώσει το κεφάλι τους στην άμμο, δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το οδυνηρό τέλος που τους περιμένει. Το δηλώνω ξεκάθαρα: Για ποιον παίζετε αυτό το παιχνίδι;», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ανώτεροι Τούρκοι αξιωματικοί, που βρίσκονται ανάμεσα στους 221 στρατιωτικούς που δικάζονται στην τουρκική πρωτεύουσα, αρνήθηκαν την οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση FETO, του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, όπως μεταδίδει η hurriyet.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι ήδη ο λαός στην καρδιά του έχει καταδικάσει με την αυστηρότερη ποινή τους υπεύθυνους του πραξικοπήματος και υποστήριξε πως: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι αποφάσεις του δικαστηρίου, που αποφασίζει για λογαριασμό του λαού μας, θα καταλήξουν έτσι».

Σχετικές ειδήσεις