ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στη Βρετανία: Οδηγός βίασε 15χρονη που ζήτησε βοήθεια γιατί μόλις είχε βιαστεί από άλλον άνδρα

Φρίκη στη Βρετανία: Οδηγός βίασε 15χρονη που ζήτησε βοήθεια γιατί μόλις είχε βιαστεί από άλλον άνδρα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία η είδηση του βιασμού ενός 15χρονου κοριτσιού από δύο άντρες σε δύο διαφορά περιστατικά, την ίδια νύχτα, στο σιδηροδρομικό σταθμό Γουίτον του Μπέρμινγχαμ της Βρετανίας.

Το κορίτσι βιάστηκε αρχικά στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Μπέρμιγχαμ και όταν μετά το βιασμό ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο οδηγό βιάστηκε κι από εκείνον για δεύτερη φορά.

Οι αστυνομικές αρχές χαρακτήρισαν τις δύο επιθέσεις στο σταθμό του Γουίτον «τρομακτικές» και ενημέρωσαν ότι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δυο ανδρών.

Η έφηβη ήταν μαζί με μια φίλη της στο σταθμό του τρένου όταν την πλησίασε ένας άντρας, και την παρέσυρε σε απομονωμένο τμήμα του σταθμού και τη βίασε.

Λίγο αργότερα, όταν έντρομη σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός προφέρθηκε να τη μεταφέρει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, αλλά αντ’ αυτού την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή όπου και τη βίασε ξανά.

Η Βρετανική αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς αντιμετωπίζει την υπόθεση ως δύο ξεχωριστούς βιασμούς.

Οι επιθέσεις συνέβησαν μεταξύ 19:00 το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου και 02:00 το πρωί της Τετάρτης.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας βρίσκεται στην κατοχή των αστυνομικών αρχών και εξετάζεται με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: BBC

Σχετικές ειδήσεις