ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η κυνική ομολογία ενός πατέρα 35 ετών, ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο του, γιατί ήθελε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο Aramazd Andressian από την Καλιφόρνια βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο φυλάκισης τουλάχιστον για 25 έτη, ποινή που πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα (23/8), όπως αναφέρει το ABC.

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, παραδέχτηκε την ενοχή του σε μια προσπάθεια να αποφύγει τυχόν επιπλέον κατηγορίες σε βάρος του που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καταδίκη του εις θάνατον.

Η αστυνομία εκτιμάει πως ο δράστης δολοφόνησε τον 5χρονο Aramazd Andressian, Jr., μετά από ένα ταξίδι της οικογένειας στη Disneyland, στις 21 Απριλίου. Ο πατέρας βρέθηκε λιπόθυμος το επόμενο πρωινό, μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, σε πάρκο της περιοχής. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε καταναλώσει χάπια και είχε εισπνεύσει βενζίνη, ενέργεια που εικάζεται ότι ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι αρχές διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού για δύο και πλέον μήνες, έως ότου εντόπισαν το πτώμα στις 30 Ιουνίου, κοντά σε μία λίμνη έξω από τη Σάντα Μπάρμπαρα.

Μέχρι στιγμής, οι εισαγγελείς δεν έχουν αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο ο 35χρονος σκότωσε τον γιο του, ωστόσο ισχυρίζονται ότι η πράξη του ήταν καλά σχεδιασμένη.

Σχετικές ειδήσεις