ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο σοκ: Porsche πέφτει ανεξέλεγκτη πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας 11 άτομα

Βίντεο σοκ: Porsche πέφτει ανεξέλεγκτη πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας 11 άτομα

Παραλίγο τραγωδία στο Αϊντάχο, των ΗΠΑ, όταν μία Porsche Spyder έπεσε πάνω σε πλήθος, που παρακολουθούσε επιδείξεις, τραυματίζοντας συνολικά 11 άτομα.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης με αυτοκίνητα, κοντά στο Boise Spectrum.

Στο βίντεο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται το υπερπολυτελές όχημα να πέφτει πάνω στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να δει από κοντά το θέαμα.

Όπως εκτιμάται, ο οδηγός της Porsche επιχείρησε να κάνει το «'burnout stunt», δηλαδή να κρατήσει το αυτοκίνητο σταθερό, ενώ παράλληλα οι ρόδες να κινούνται, με αποτέλεσμα τα λάστιχα να ζεσταθούν και να βγάλουν καπνούς. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Στις εικόνες φαίνονται οι άνθρωποι να ουρλιάζουν και να σπεύδουν να βοηθήσουν τους τραυματίες, οι οποίοι κείτονται στο έδαφος. Την ίδια ώρα, ο οδηγός της Porsche βγαίνει ήρεμος και ατάραχος από το όχημα και περπατάει προς τους θεατές.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, έξι άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα, ενώ πέντε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά αυτοκίνητα. Οι τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ορισμένα παιδιά, φέρουν σοβαρά τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ ο οδηγός, που συνεργάζεται με την αστυνομία, δεν τραυματίστηκε.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το συμβάν και όταν αυτή ολοκληρωθεί ο φάκελος θα παραπεμφθεί στις εισαγγελικές αρχές, προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

Πηγή: Daily Mail