ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Αυτή είναι η γοριλίτσα με τα... ανθρώπινα δάχτυλα! (pics)

Απίστευτο: Αυτή είναι η γοριλίτσα με τα... ανθρώπινα δάχτυλα! (pics)
Zoo Atlanta

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός θηλυκού γορίλα με... ανθρώπινα δάχτυλα!

Πριν από λίγο καιρό, εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο της Ατλάντα διοργάνωσαν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα 6α γενέθλια της Anaka, μιας μικρής γοριλίτσας και δημοσίευσαν φωτογραφίες από την γιορτή στα social media.

Οι φωτογραφίες της Ανάκα που κυκλοφόρησαν στα social media έγιναν αμέσως viral, καθώς όλοι σχολίασαν ότι τα... χέρια της μοιάζουν με ανθρώπινα!

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Σημειώνεται ότι όλα τα πρωτεύοντα έχουν μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία μερικές φορές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς αναγνώρισης, σε αυτή όμως την περίπτωση η όψη των άκρων είναι αρκετή για να κάνει τον 6χρονο θηλυκό γορίλα να ξεχωρίζει. Επίσης, σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώα, τα πρωτεύοντα έχουν νύχια στην άκρη των δακτύλων και αυτό από μόνο του κάνει τα άκρα τους να μοιάζουν πιο ανθρώπινα.

Μερικοί χρήστες, σύμφωνα με το boredpanda, θεώρησαν ότι η Anaka έχει λεύκη, μια μακροχρόνια πάθηση του δέρματος, η οποία χαρακτηρίζεται από στίγματα που έχουν χάσει τη χρωστική τους. Όμως, από το ζωολογικό κήπο εξήγησαν πως o θηλυκός γορίλας γεννήθηκε με αυτό το σημάδι και πως το υπόλοιπο δέρμα της δεν εμφανίζει τίποτα παρόμοιο.

Η μικρή Anaka, πάντως, που είναι μόλις έξι ετών, είναι υγιέστατη και οι άνθρωποι που τη φροντίζουν στο ζωολογικό κήπο λένε πως έχει ξεχωριστή προσωπικότητα, όπως ξεχωριστά είναι και τα δάχτυλά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάλος σε σχολείο στη Φλόριντα: Καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο - Το βίντεο που την «έκαψε» (pics)

Η Λιβύη ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από τον Ερντογάν - Ποιες χώρες αντιδρούν