ΚΟΣΜΟΣ

Ο «Captain America» στέλνει την ασπίδα του στον 6χρονο που εσωσε την αδελφή του από επίθεση σκύλου

Ο «Captain America» στέλνει την ασπίδα του στον 6χρονο που εσωσε την αδελφή του από επίθεση σκύλου

Μια απίστευτα θαρραλέα πράξη έκανε ένα 6χρονο αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ ο οποίος παραμορφώθηκε στο πρόσωπο προκειμένου να σώσει τη μικρή του αδελφή του από έναν εξαγριωμένο σκύλο.

Ο 6χρονος δεν δίστασε να μπει μπροστά της και να την προστατεύσει. Δέχτηκε δεκάδες δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από τον σκύλο.

Όμως, κατόρθωσε να αρπάξει την αδελφή του από το χέρι και να τρέξει μαζί της μακριά για να την κρατήσει ασφαλή.

«Αργότερα είπε: «Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ» όπως αναφέρει η θεία του, που δημοσιοποίησε την ιστορία του ηρωικού ανιψιού της, Μπρίτζερ Γουόκερ, στο Instagtram.

Όσο για τους ιδιοκτήτες του σκύλου, η θεία του μικρούλη αναφέρει πως πρόκειται για οικογενειακούς φίλους, που στάθηκαν εξαρχής στο πλευρό της οικογένειας.

Δείτε την gallery:

Ο ατρόμητος μπόμπιρας, που είναι μεγάλος φαν των Avengers, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή διάσημων ηθοποιών όπως του Κρις Έβανς, aka Captain America.

Ο γνωστός ηθοποιός επικοινώνησε με τον μικρό μέσω του Instagram της θείας του, που μοιράστηκε την ιστορία του.

Ο Κρις Έβανς τον χαρακτήρισε ήρωα, γενναίο και ανιδιοτελή ενώ τόνισε ότι οι γονείς του και η αδελφή του πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι και τυχεροί.

Το καλύτερο όμως για τον μικρό σούπερ ήρωα ήρθε στο τέλος. Ο ηθοποιός του υποσχέθηκε ότι θα βρει τη διεύθυνσή σου και θα του στείλει την αυθεντική ασπίδα του Captain America γιατί «το αξίζει».

Το αγοράκι δεν θα μπορούσε να γίνει πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο, όταν είδε το βίντεο, ντυμένο Captain America! Μάλιστα, στη συνέχεια, μίλησε στο τηλέφωνο με τον τον Spiderman, κατά κόσμον Τομ Χόλαντ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο σεξ και φωνές σε νοσοκομείο στα Τρίκαλα - Κάλεσαν την αστυνομία