ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσίδα μοντέλο καταζητείται από την ινδονησιακή αστυνομία για πορνό σε ιερό ηφαίστειο

Ρωσίδα μοντέλο
https://www.facebook.com/mihanika69offc

Η αστυνομία του Μπαλί αναζητεί ένα μοντέλο από τη Ρωσία που έγινε «viral» αφού γύρισε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο όρος Μπατούρ- ένα ιερό ηφαίστειο στο «Νησί των Θεών» στην Ινδονησία. Το συγκεκριμένο βίντεο εθεάθη από πάνω από 1,2 εκατ. άτομα πριν διαγραφεί.  

Όπως αναφέρει το RT, διάφορα ΜΜΕ την κατονομάζουν ως Βερόνικα Τροσίνα, γνωστή online ως Mihanika69. Το βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν με έναν άνδρα παρτενέρ, προκάλεσε οργή στο Μπαλί, που αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες.

Το βίντεο αναρτήθηκε πέρυσι στο Pornhub και το παρακολούθησαν πάνω από 1,2 εκατ. χρήστες πριν κατεβεί. Εάν βρίσκεται ακόμα στο νησί και βρεθεί από την αστυνομία, η Τροσίνα και ο παρτενέρ της θα μπορούσαν να τιμωρηθούν με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και οκτώ μηνών.

Η Τροσίνα, ο λογαριασμός της οποίας στο Instagram είναι πλέον κλειδωμένος, έχει 259.500 followers στο TikTok και 552.000 συνδρομητές στο Pornhub.

«Αστυνομικός μας βρήκε την τοποθεσία...συντονιζόμαστε με την υπηρεσία μετανάστευσης για να διαπιστώσουμε εάν τα άτομα που εμπλέκονται είναι ακόμα στο Μπαλί» δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματικός.

Ανάρμοστες συμπεριφορές από τουρίστες εμφανίζονται συχνά στην επικαιρότητα στο Μπαλί. Νωρίτερα μέσα στο έτος ένας άλλος Ρώσος, ο influencer Σεργκέι Κοσένκο, απελάθηκε από το νησί επειδή είχε κάνει πάρτι κατά παράβαση των κανόνων για την Covid-19.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ «προικίζουν» την Ελλάδα: Ελικόπτερα, τεθωρακισμένα και... F-35 - Νέο χτύπημα στον Ερντογάν