ΚΟΣΜΟΣ

Αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή σε τσίρκο στη Ρωσία μπροστά σε παιδιά (vid)

Επίθεση αρκούδας σε τσίρκο στη Ρωσία
Επίθεση αρκούδας σε τσίρκο στη Ρωσία
Youtube

Στιγμές τρόμου έζησαν παιδιά σε τσίρκο στη Ρωσία που είδαν μια αρκούδα να επιτίθεται σε έγκυο γυναίκα θηριοδαμαστή

Τρόμος επικράτησε σε παράσταση τσίρκου στην πόλη Οριόλ στη δυτική Ρωσία όταν μια αρκούδα επιτέθηκε σε έγκυο θηριοδαμαστή και χρειάστηκε η επέμβαση δύο άλλων ατόμων για να γλιτώσει η γυναίκα.

Η στιγμή της επίθεσης μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που παρακολουθούσαν την παράσταση του τσίρκου έχει καταγραφεί και σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η αρκούδα να ορμάει στην γυναίκα θηριοδαμαστή η οποία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, υπέστη μόνο αμυχές και μελανιές από την επίθεση του ζώου.

Η ίδια σε δηλώσεις της μετά το ατύχημα είπε ότι η επίθεση της αρκούδας μπορεί να προκλήθηκε από… ζήλια. «Πιθανότατα ζήλεψε γιατί είμαι έγκυος. Ευτυχώς έχω μόνο δύο γρατζουνιές και μια μελανιά στο πόδι. Παρόλα αυτά θα συζητήσω για το περιστατικό με πιο έμπειρους συναδέλφους μου. Όλα είναι καλά, πάντως, και με το ζώο και με το έμβρυο» δήλωσε η έγκυος θηριοδαμαστής.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι η αρκούδα ήταν εμφανώς νευρική όσο βρισκόταν στο κλουβί της πριν την έναρξη της παράστασης με το ζώο να έχει αποκλειστεί από επόμενες παραστάσεις για παν ενδεχόμενο καθώς υπάρχουν αναφορές ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτέθηκε σε μέλος του τσίρκου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

The Voice: Παπαρίζου και Ρουβάς χόρεψαν τσάμικο – Η «Ιτιά» που τους μεράκλωσε!

Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου κατηγορείται και για βιασμό 16χρονης