ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Ο απαγωγέας της Κλίο αγόραζε κούκλες «με το τσουβάλι» – Η στιγμή της σύλληψής του

Απαγωγή Αυστραλία
Συγκλονισμένη παραμένει η Αυστραλία από τις αποκαλύψεις για τον απαγωγέα της 4χρονης Κλίο, της αποκαλούμενης και «Μαντλίν της Αυστραλίας»

Συγκλονισμένη παραμένει η Αυστραλία από τις αποκαλύψεις για τον απαγωγέα της 4χρονης Κλίο, της αποκαλούμενης και «Μαντλίν της Αυστραλίας»

Ο 36χρνος Τέρι Κέλι, ο απαγωγέας της 4χρονης Κλίο, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με αεροπλάνο στο Περθ προκειμένου να παραμείνει κρατούμενος σε κελί φυλακών υψίστης ασφαλείας μέχρι την επόμενη φάση της υπόθεσης του που περιλαμβάνει παρουσία στο δικαστήριο στις 6 Δεκεμβρίου.

Κάτοικοι της περιοχής στην οποία έμενε ο Κέλι τον περιγράφουν ως έναν «μοναχικό τύπο» που είχε την ικανότητα να περνάει απαρατήρητος για μεγάλο χρονικό διάστημα μολονότι η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη. Παράλληλα ο Κέλι, τον οποίο μεγάλωσε η γιαγιά του, δεν φαίνεται να έχει συγγενείς εκτός πια μια θεία που φέρεται να μένει επίσης στο Καρναρβόν.

Γείτονας του δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι τον είχε δει μια εβδομάδα νωρίτερα, κατά την περίοδο, δηλαδή, απαγωγής της 4χρονης Κλίο, να κυκλοφορεί με ένα αυτοκίνητο γεμάτο παιδικές παιχνίδια.

Όπως λένε κάτοικοι στο Καρναρβόν ο Τέρι Κέλι επισκεπτόταν συχνά ένα τοπικό κατάστημα παιδικών παιχνιδιών και αγόραζε κοριτσίστικα παιχνίδια και συγκεκριμένα κούκλες της Disney και της Bratz μολονότι δεν είχε παιδιά με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το έκανε για μακρινούς συγγενείς του.

Την ίδια ώρα νέες φωτογραφίες του Κέλι από διάφορα προφίλ στα social media στα οποία ήταν πολύ ενεργός φαίνεται να φοράει μια μπλούζα με το logo της μάρκας Bratz ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ένα δωμάτιο γεμάτο με κοριτσίστικες κούκλες.

Ο Κέλι συνελήφθη σε επιδρομή αστυνομικών που τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης (ώρα Αυστραλίας) σχεδόν την ίδια ώρα, δηλαδή, με την επιχείρηση εντοπισμού της μικρής Κλίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Έτσι θα μπαίνουν τα παιδιά έως 18 ετών σε καταστήματα και μεικτούς χώρους

Βέλγιο: Σκοτώθηκε για μία selfie η Ζωή Μαρινάκη (pics)

Φρίκη για 17χρονη στο Καζακστάν: Για 4 ημέρες τη βίαζαν 17 άνδρες αφού της «πείραξαν» το ποτό