ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Ο απαγωγέας της Κλίο είχε πάθος με τις κούκλες – Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες

Απαγωγή Κλίο Αυστραλία
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του 36χρονου Τέρι Κέλι ο οποίος έχει συλληφθεί για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο στην Αυστραλία
Twitter

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του 36χρονου Τέρι Κέλι ο οποίος έχει συλληφθεί για την απαγωγή της 4χρονης Κλίο στην Αυστραλία

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον 36χρονο Τέρι Κέλι τον άνδρα που συνελήφθη ως ο απαγωγέας της Κλίο της 4χρονης επονομαζόμενης «Μαντλίν της Αυστραλίας» που εντοπίστηκε μετά από 18 ημέρες το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 36χρονος που κρατούσε την Κλίο σε ένα σπίτι-ερείπιο σε σχετικά μικρή απόσταση από το πατρικό της, ήταν παθιασμένος με τις παιδικές κούκλες ενώ παράλληλα φέρεται να είχε δημιουργήσει ψεύτικους λογαριασμούς σε social media για την «φανταστική οικογένειά» του.

Ο Κέλι, στον οποίο απαγγέλθηκαν και επίσημα κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες και αυτή της απαγωγής ανηλίκου, εμφανίστηκε να έχει αρκετούς λογαριασμούς στα social media στα οποία αναφερόταν με λατρεία στις παιδικές κούκλες Bratz. Σε μια από τις φωτογραφίες, μάλιστα, ο Κέλι εμφανίζεται σε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιχνίδια χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν το δωμάτιο αυτό βρίσκεται στο σπίτι στο οποίο κρατούσε για 18 ημέρες την 4χρονη Κλίο.

Αστυνομικοί που ρωτήθηκαν για το πάθος του 36χρονου Κέλι με τις κούκλες και αν τυχόν τις χρησιμοποίησε για να δελεάσει την Κλίο αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο. Σημειώνεται, πάντως, πως όταν οι αστυνομικοί βρήκαν την Κλίο αυτή έπαιζε με παιχνίδια που βρίσκονταν στο δωμάτιο.

Ένα από τα προφίλ που αποδίδονται στον απαγωγέα της «Μαντλίν της Αυστραλίας» φέρεται να ακολουθεί, μάλιστα, και το προφίλ της μητέρας της 4χρονης η οποία όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε εκκλήσεις σε όσους ξέρουν κάτι για την τύχη της κόρης της.

Το σπίτι, πάντως, στο οποίο κρατούσε την Κλίο ο 36χρονος Κέλι δεν έχει κανένα εξωτερικό σημάδι ότι μέσα ζούσε κάποιο παιδί καθώς σύμφωνα με φωτογραφίες της Daily Mail Australia, το μόνο που υπάρχει είναι μια σκονισμένη πίσω αυλή γεμάτη με σκουπίδια και άλλα άχρηστα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος χθες, Τετάρτη, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο μετά από τραύματα που υπέστη στο κεφάλι με μια εκδοχή να θέλει να τον έχει χτυπήσει συγκρατούμενός του στα κρατητήρια και μια δεύτερη εκδοχή να θέλει τον Κέλι να έχει αυτοτραυματιστεί.

Ο διάλογος των αστυνομικών με την Κλίο

Εντωμεταξύ η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που βρέθηκε η μικρή Κλίο και τον διάλογο που είχε το μικρό κορίτσι με τους αστυνομικούς που εναγωνίως προσπαθούσαν να εξακριβώσουν ότι το παιδί που ήταν μπροστά τους ήταν η 4χρονη που είχε απαχθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Η επιθυμία της οικογένειάς του (pics)

Τραγωδία στην Καβάλα: Δύο νεκροί μετά από μετωπική σύγκρουση φορτηγών

Τραγικός θάνατος για 33χρονη στο Βέλγιο: Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία