ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 4χρονης Κλιό - Πού εντόπισαν το κορίτσι οι Αρχές (vid)

Εξαφάνιση 4χρονη Αυστραλία
Η Κλιό επανενώθηκε με τους γονείς της
Youtube/Screen grab

Η 4χρονη Κλιό από τη Δυτική Αυστραλία βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της

Η 4χρονη Κλιό Σμιθ, η οποία χάθηκε από ένα κάμπινγκ στη Δυτική Αυστραλία πριν από από δύο εβδομάδες περίπου, βρέθηκε ζωντανή και είναι καλά, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία. Οι Αρχές εντόπισαν την Κλιό σε ένα κλειδωμένο σπίτι στο Κάρναρβον και ένας ντόπιος συνελήφθη.

«Έχω το προνόμιο να ανακοινώσω ότι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η αστυνομική δύναμη της Δυτικής Αυστραλίας έσωσε την Κλιό Σμιθ», ανέφερε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. «Η Κλιό είναι ζωντανή και είναι καλά». Μάλιστα, αποκάλυψε πως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν την 4χρονη, ένας από αυτούς την πήρε στα χέρια του και την ρώτησε πώς την λένε. «Με λένε Κλιό», του απάντησε. «Αυτό είναι το αποτέλεσμα για το οποίο όλοι ελπίζαμε και προσευχηθήκαμε», πρόσθεσε.

Η Κλιό επανενώθηκε με τους γονείς της λίγο αργότερα.

Το παιδί εξαφανίστηκε από το κάμπινγκ Blowholes κοντά στο Carnarvon, περίπου 950 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ, στις 16 Οκτωβρίου. Η Κλιό Σμιθ εθεάθη για τελευταία φορά να κοιμάται στη σκηνή με τους γονείς της. Την επομένη, όταν οι γονείς ξύπνησαν, συνειδητοποίησαν ότι ο υπνόσακός της είχε εξαφανιστεί.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον έγραψε στο Twitter ότι «τα νέα είναι υπέροχα και ανακουφιστικά». «Οι προσευχές μας απαντήθηκαν. Ευχαριστώ τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εύρεση της Κλιό και στη στήριξη της οικογένειάς της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μόρισον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί