ΕΛΛΑΔΑ

Βέλγιο: Σκοτώθηκε για μία selfie η Ζωή Μαρινάκη (pics)

Βέλγιο: Σκοτώθηκε για μία selfie η Ζωή Μαρινάκη (pics)
Η άτυχη 33χρονη
Facebook / Zoë Snoeks

Σοκ προκάλεσε στο Βέλγιο ο θάνατος μιας 33χρονης γυναίκας η οποία έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία από τον σύζυγό της. Σήμερα έγινε γνωστό πως η άτυχη 33χρονη, η Zoe Snoeks είχε καταγωγή από την Κρήτη.

Η 33χρονη Zoe Snoeks έπεσε από ύψος 30 μέτρων την Τρίτη, ενώ πόζαρε για μια φωτογραφία από τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια εκδρομής. Η 33χρονη στεκόταν στην άκρη ενός γκρεμού όταν έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο ποτάμι που βρισκόταν σε βάθος 30 μέτρων.

Αυτό δεν γνωρίζαμε και αναφέρει το cretalive, είναι ότι η 33χρονη Ζωή, έχει καταγωγή από το Γεράνι Ρεθύμνου και το επίθετό της ήταν Μαρινάκη, ωστόσο η ίδια είχε επιλέξει να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, όταν οι γονείς της χώρισαν. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι ότι και η θεία της 33χρονης που μένει στο Ρέθυμνο έως και σήμερα, είχε χάσει πριν από δύο χρόνια το γιο της σε τροχαίο δυστύχημα.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook είναι εκατοντάδες τα μηνύματα συλλυπητηρίων από ανθρώπους που την ήξεραν.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο σύζυγός της, με τον οποίο είχε παντρευτεί από το 2012 ενώ είχαν γνωριστεί από τα χρόνια του σχολείου, είπε ότι το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που έκαναν με το τροχόσπιτό τους όπως έκαναν από την αρχή της πανδημίας ταξιδεύοντας σε όλη την Ευρώπη.

«Το πρωί της Τρίτης φτάσαμε στην περιοχή που ήταν τέλεια για φωτογραφίες. Η γυναίκα μου πόζαρε για φωτογραφίες όταν κάποια στιγμή μου είπε να γυρίσω να κοιτάξω τα σκυλιά μας. Όταν έστρεψα ξανά το κεφάλι μου προς τη Zoe αυτή δεν ήταν πουθενά. Είχε εξαφανιστεί. Όλα πρέπει να συνέβησαν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα» είπε ο σύζυγος της 33χρονης για τη μοιραία ημέρα.

«Δεν είδα και δεν άκουσα τίποτα. Κανέναν ήχο, καμία φωνή, καμία κραυγή. Κοίταξα κάτω και το μόνο που είδα ήταν σκόνη. Της φώναξα αν και γνώριζα ήδη ότι ήταν μάταιο. Ο γκρεμός ήταν αρκετά βαθύς. Κάλεσα αμέσως τα σωστικά συνεργεία αλλά στην αρχή δεν μπορούσα να συνεννοηθώ αν και μιλάω λίγα γαλλικά» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Οι φωτογραφίες ήταν το πάθος της. Άμεσα βρήκα το τηλέφωνό της και το ξεκλείδωσα και διαπίστωσα ότι είχε φωτογραφηθεί στην άκρη του γκρεμού. Ήταν η τελευταία της selfie. Η Zoe κοιτούσε ευθεία μπροστά. Μπορεί κανείς να δει και την ομίχλη και το ποτάμι στο οποίο βρήκαν το πτώμα της. Μου είπαν ότι έπεσε από ύψος τουλάχιστον 30 μέτρων» κατέληξε ο σύζυγος της 33χρονης που πέθανε στο Βέλγιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2021: Αυτές είναι οι επικρατέστερες ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

Ανατροπές στη φορολογική ενημερότητα από το 2022 – Τι αλλάζει

Καιρός – Αρναούτογλου: Έτσι θα κυλήσει γενικά ο Νοέμβριος – Δείτε χάρτη