ΚΟΣΜΟΣ

Katy Perry: Οι φανς της ανησυχούν για την υγεία της - Οι θεωρίες

Katy Perry: Οι φανς της ανησυχούν για την υγεία της - Οι θεωρίες
Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Katy Perry
Associated Press

Σε βίντεο από πρόσφατη συναυλία της ποπ τραγουδίστριας που έγινε viral φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί της μάτι.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους φανς της η ποπ τραγουδίστρια Katy Perry μετά από την πρόσφατη συναυλία της, όπου φαίνεται σαν να έχει παραλύσει η μία πλευρά του προσώπου της.

Η Katy Perry έγινε viral μέσα από ένα βίντεο από τη συναυλία της, καθώς έχει αφήσει τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν είναι καλά και τι έχει συμβεί στο δεξί μάτι της. Αν και κάποιοι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι μέρος του σόου, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα υγείας.

Στο βίντεο, η κάμερα εστιάζει στο πρόσωπο της τραγουδίστριας και φαίνεται να χάνει τον έλεγχο του ματιού της. Το βλέφαρό της κλείνει και παραμένει κλειστό και η 38χρονη προσπαθεί με το χέρι της να το επαναφέρει.

Για αρκετά δευτερόλεπτα η Katy Perry συνέχισε να προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα τεντώνοντας το βλέφαρό της.

Μια παράλυση προσώπου, ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, μια συνέπεια του εμβολίου ή ακόμα και ότι δεν είναι η ίδια αλλά κλώνος της ήταν οι θεωρίες που γράφτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να είναι ένας βλεφαρόσπασμος. Σπασμός στον μυ του βλεφάρου που μπορεί να προκλήθηκε από «παράλυση Bell», μια πάθηση που προσωρινά μέρος του προσώπου παραλύει.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει το 2016 ότι έπασχε από τεμπέλικο δεξί μάτι ή «wonk eye», κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει το συμβάν της συναυλίας.

Διαβάστε ακόμα:

Katy Perry: Πετάει πίτσα στους θαυμαστές της - Αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter

Katy Perry - Orlando Bloom: Διακοπές στην Πελοπόννησο για το ερωτευμένο ζευγάρι

Δε θα πιστεύεις την ακραία αλλαγή που έκανε η Katy Perry στα μαλλιά της