ΚΟΣΜΟΣ

Xαμός σε πτήση για Λος Άντζελες: Έβγαιναν καπνοί, έκλαιγαν οι επιβάτες

Xαμός σε πτήση για Λος Άντζελες: Έβγαιναν καπνοί, έκλαιγαν οι επιβάτες

Εφιάλτης για τους 193 επιβάτες αεροπορικής πτήσης οι οποίοι έβλεπαν καπνό να βγαίνει από το πιλοτήριο.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι επιβάτες σε πτήση της Delta που απογειώθηκε από την Ατλάντα και κατευθυνόταν στο Λος Άντζελες, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το πιλοτήριο.

Το συμβάν σημειώθηκε χθες Τρίτη, με την πτήση 2846 της Delta να αναγκάζεται να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Αλμπουκέρκη, λόγω απώλεια πιέσεως λαδιού στον κινητήρα.

Ένας από τους επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψε σε βίντεο την καμπίνα το αεροπλάνου να γεμίζει καπνό, με τον επιβάτη Γκάρι Βον να λέει στο podcast του ότι μετά βίας μπορούσε να δει τις σειρές των καθισμάτων μπροστά από τη θέση του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, ο πιλότος είπε στους 193 επιβάτες ότι έχει χαθεί η πίεση λαδιού στον δεξιό κινητήρα και ότι το αεροπλάνο έχει χάσει κάθε ισχύ. Μάλιστα οι αεροσυνοδοί σηκώθηκαν και μοίραζαν νερό στους επιβάτες.

«Ήξερα ότι κάτι καταστροφικό είχε συμβεί. Όλοι έκλαιγαν, ούρλιαζαν, νόμιζαν ότι ουσιαστικά οι κινητήρες είχαν σβήσει, ότι το αεροπλάνο απλώς αιωροούνταν. Δεν υπήρχαν αναταράξεις, δεν υπήρχε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: DailyMail

Διαβάστε ακόμη:

Τρόμος σε πτήση: Εφιάλτης για 271 επιβάτες

Πραγματικό «hangover» στην Ταϊλάνδη: Βρέθηκε γυμνός σε παραλία

Kαμπούλ: Έκρηξη σε λεωφορείο που μετέφερε Ταλιμπάν - 7 τραυματίες