ΚΟΣΜΟΣ

«Εφιάλτης» για συγγραφέα - Δεν πήγε κανείς στην παρουσίαση του βιβλίου της

«Εφιάλτης» για συγγραφέα - Δεν πήγε κανείς στην παρουσίαση του βιβλίου της
twitter

Μπορεί να την «υποδέχθηκαν» άδειες καρέκλες, αλλά το «κύμα» συμπαράστασης που εισέπραξε τελικά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το μυθιστόρημά της

Μια συγγραφέας ένιωσε ότι είχε φτάσει σε ένα «χαμηλό σημείο καριέρας» αφού πήγε να υπογράψει το βιβλίο της - μόνο για να την υποδεχτούν σειρές από κενές καρέκλες.

Η συγγραφέας Σούζαν Γιανγκ είπε ότι "έκλαιγε σε όλη τη διαδρομή προς το σπίτι", αλλά δεν άργησε να αλλάξει η διάθεση της χάρη στην "καλοσύνη και την υποστήριξη" των αγνώστων.

Η Σούζαν εμφανιζόταν σε ένα βιβλιοπωλείο, για να υπογράψει αντίγραφα του νέου της μυθιστορήματος, αλλά δεν πήγε κανείς.

Μέσω του Twitter, η Σούζαν μοιράστηκε μια φωτογραφία με τις κενές θέσεις, γράφοντας: «Αν θέλεις ποτέ να δεις ένα χαμηλό σημείο καριέρας, αυτό είναι. Κλαίω σ' όλο το δρόμο για το σπίτι».

Μετά την αποκάλυψή της, πολλοί συνάδελφοι της συγγραφείς, μουσικοί και κωμικοί έσπευσαν να την παρηγορήσουν, με παρόμοιες δικές τους ιστορίες.

Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως μια ιστορία απογοήτευσης μετατράπηκε γρήγορα σε ένα κίνημα ελπίδας και αλληλεγγύης, με πολλούς ανθρώπους να κάνουν ουρά για ένα αντίγραφο του μυθιστορήματός της.

Αφού μοιράστηκε την εμπειρία της στο διαδίκτυο, αρχικά επρόκειτο να διαγράψει το tweet της, μέχρι που είδε πόσοι άλλοι μπορούσαν να σχετιστούν.

Αφού χιλιάδες υποστηρικτικά tweets πλημμύρισαν τον λογαριασμό της, η Σούζαν, δημοσίευσε μια συνέχεια με ευχαριστίες:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εμφανιστήκατε για μένα σε αυτό που νόμιζα ότι ήταν το χαμηλότερο σημείο μου. Αποδεικνύεται ότι ήταν κάπως το σημείο καμπής μου. Δεν μπορώ ποτέ να σας πω πόσο απίστευτα ευγνώμων είμαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις