ΚΟΣΜΟΣ

Λιονέλ Μέσι: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

O Mέσι στη διαφήμιση του γαλλικού οίκου
O Mέσι στη διαφήμιση του γαλλικού οίκου
Instagram

Μετά την viral καμπάνια της Louis Vuitton με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο γαλλικός οίκος επέλεξε μόνο τον Αργεντινό για τη νέα του διαφήμιση που προκαλεί αίσθηση

Ο Λιονέλ Μέσι «πέταξε» την ποδοσφαιρική του εμφάνιση και τα παπούτσια και ποζάρει με... Louis Vuitton ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Horizon's Never End της διάσημης μάρκας μόδας.

Αφού προκάλεσε σάλο σε μια διαφήμιση με τον μακροχρόνιο αντίπαλό του Κριστιάνο Ρονάλντο, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ο Μέσι ανανέωσε τη σχέση του με την LV και πρωταγωνιστεί μόνος στη νέα καμπάνια του κολοσσού ειδών πολυτελείας.

«Γιορτάζοντας το πνεύμα του ταξιδιού, η νέα καμπάνια Louis Vuitton αποτελεί φόρο τιμής στη συλλογή Iconic Horizon. Σε μια σειρά φωτογραφιών που τράβηξε ο φωτογράφος και σκηνοθέτης Glen Luchford, ο θρύλος του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι απαθανατίζεται καθοδόν για τον επόμενο προορισμό του, συνοδευόμενος από τη βαλίτσα του Horizon. Εμβληματική της κληρονομιάς του οίκου, η σειρά Louis Vuitton Horizon προσφέρει πρωτόγνωρες προοπτικές και άπειρη ελευθερία» αναφέρει η εταιρεία.

Η εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τη Louis Vuitton δείχνει τον Μέσι με ένα μαύρο κοστούμι και παπούτσια, να κάθεται σε μία αίθουσα αναχώρησης και να περιβάλλεται από αποσκευές που φέρουν το διάσημο λογότυπο.

Την ίδια στιγμή φουντώνουν τα σενάρια για το μέλλον του Αργεντινού σταρ, καθώς το συμβόλαιο του έμπειρου μεσοεπιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν φτάνει στο τέλος του, με τον Μέσι να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Παρίσι.

Το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, τόσο από Ισπανία, όσο και από Γαλλία που μιλούν για τη μεγάλη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η περίφημη φωτογραφία πέρυσι με τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου είχε γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν ποτέ από κοντά, αλλά φωτογραφήθηκαν μόνοι τους ξεχωριστά.