ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το... τερμάτισαν οι Άγγλοι - Κάποιοι λένε ότι είναι μετενσάρκωση της Νταϊάνα

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το... τερμάτισαν οι Άγγλοι - Κάποιοι λένε ότι είναι μετενσάρκωση της Νταϊάνα

Τα social media έχουν κατακλυστεί από σχόλια ότι η Σάρλοτ είναι στην πραγματικότητα η μετενσάρκωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μια απίθανη θεωρεία έχει αρχίσει να γίνεται viral το τελευταίο διάστημα στο Twitter.

Σύμφωνα με αυτή η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ, το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον είναι η μετενσάρκωση της... πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όπως υποστηρίζουν πολλοί χρήστες του Twitter βλέπουν μια ομοιότητα μεταξύ αυτής και της αείμνηστης γιαγιάς της.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ξετρελάθηκαν λίγους μήνες πριν με μια παιδική φωτογραφία της βασιλομήτορος με πολλούς να σχολιάζουν ότι μοιάζει πολύ με την νεαρή σήμερα πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε από το Glamis Castle, στο Angus της Σκωτίας, το οποίο είναι το σπίτι του κόμη του Strathmore και του Kinghorne.

Δημοσιεύοντας τις εικόνες στο Διαδίκτυο, η οργάνωση έγραψε: «Η μικρότερη κόρη του 14ου κόμη του Στράθμορ, η λαίδη Ελίζαμπεθ Μπόουες Λυών παντρεύτηκε τον Δούκα της Υόρκης και έγινε η βασιλομήτωρ της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι υποστηρικτές της μοναρχίας αναφέρουν στα social media ότι η σύγκριση μεταξύ της Σάρλοτ και της βασιλομήτορος είναι πολύ μεγάλη και έχουν το «ίδιο χαμόγελο».

Η Πριγκίπισσα Σάρλοτ της Ουαλίας γεννήθηκε στις 2 Μαΐου του 2015 και είναι το δεύτερο παιδί και η μοναδική κόρη του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Κέιτ. Είναι τρίτη της γραμμής διαδοχής του Βρετανικού θρόνου, μετά τον πατέρα της και τον αδελφό της Πρίγκιπα Τζορτζ.

Η Σάρλοτ είναι από τη στιγμή της γέννησής της μια Βρετανίδα Πριγκίπισσα, που διαθέτει την προσφώνηση Βασιλική Υψηλότητα, σύμφωνα με τις πράξεις που εξέδωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ στις 31 Δεκεμβρίου 2012, όταν χορήγησε τον συγκεκριμένο τίτλο και προσφώνηση σε όλα τα παιδιά του μεγαλύτερου γιου του Πρίγκιπα της Ουαλίας.