ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: «Ευχαριστούμε που είμαστε ζωντανοί» - Συγκλονίζει Ελληνίδα από την πλημμυρισμένη Φαένζα

Ιταλία: «Ευχαριστούμε που είμαστε ζωντανοί» - Συγκλονίζει Ελληνίδα από την πλημμυρισμένη Φαένζα

«Ευχαριστούμε που είμαστε ζωντανοί» - Το μήνυμα που έστειλε Ελληνίδα κάτοικος της πλημμυρισμένης πόλης Φαένζα, από τη βόρεια Ιταλία.

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη βόρεια Ιταλία λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεν οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες πλημμύρες, στοιχίζοντας τη ζωή σε 9 ανθρώπους.

Μιλώντας από την πόλη Φαένζα, την οποία σάρωσαν οι πλημμύρες, η Ελένη Κουδούνα περιέγραψε στο MEGA τις εικόνες αποκάλυψης από την Ιταλία και τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

«Δεν έχουμε ρεύμα και νερό. Εμείς μένουμε στα περίχωρα της Φαένζας, όπου έχουν γίνει πολλές κατολισθήσεις και έχει μπει όλο το νερό μέσα, η λάσπη. Το βουνό δίπλα μας έχει καταρρεύσει», ανέφερε αρχικά η ίδια ενώ πρόσθεσε ότι πέρασε το προηγούμενο βράδυ εκτός του σπιτιού της.

«Όλο το βράδυ μέναμε έξω από το σπίτι. Δεν μπορούμε να ξαναμπούμε. Ευτυχώς είχαμε έχουμε τροχόσπιτο. Στη πόλη στη Φαένζα οι πλημμύρες είναι μέχρι τον πρώτο όροφο. Έβγαζαν τους ανθρώπους με βάρκες και τους πήγαιναν φάρμακα με ελικόπτερα», δήλωσε στη συνέχεια

«Ευχαριστούμε που είμαστε ζωντανοί», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Συναγερμός στην Iταλία: 9 νεκροί, χιλιάδες άστεγοι από τις πλημμύρες -Ακυρώθηκε το Grand Prix της F1

Ιταλία: Εννέα οι νεκροί από την κακοκαιρία - Πάνω από 13.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους

Ιταλία: Σε απόγνωση οι κάτοικοι - Δραματική διάσωση γυναίκας και του παιδιού της (vid)