ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: Σεξιστικά σχόλια για την Κέιτ σε τηλεοπτική σειρά που παίζει φίλη της Μέγκαν

Σάλος στη Βρετανία: Σεξιστικά σχόλια για την Κέιτ σε τηλεοπτική σειρά που παίζει φίλη της Μέγκαν
gettyimages

Στο στόχαστρο των αμερικανικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών φαίνεται ότι έχει βρεθεί η Κέιτ Μιντλετον και η κόντρα της με την συνυφάδα της Μέγκαν Μαρκλ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στα φιλοβασιλικά ΜΜΕ της Βρετανίας η αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Citadel» που προβάλλεται στο Amazon Prime.

Σύμφωνα με την Daily Mail στη σειρά με πρωταγωνίστρια την Ινδή ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα – Τζόνας (σύζυγο του ποπ σταρ Νικ Τζόνας) γίνεται ένα απρεπές σεξιστικό σχόλιο για την Κέιτ Μιντλετον.

Ειδικότερα, στο τρίτο επεισόδιο η Πριγιάνκα Τσόπρα – Τζόνας που υποδύεται την κατάσκοπο Νάντια Σιν μιλάει με έναν από τους εγκληματίες που υποδύεται ο Sen Monro, τον Balduino Basto και του ζητάει βοήθεια για να εισβάλει στο γραφείο του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων.

Τότε αυτός της απαντά: «στο γραφείο του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων; Μπορεί κάλλιστα να με ρωτήσεις πώς να μπεις ανάμεσα στα πόδια της Δούκισσας του Κέιμπριτζ!».

Η ατάκα αυτή έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς είναι κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ σχετίζοντας έτσι το σενάριο με τη δούκισσα του Σάσσεξ και την κόντρα που έχει με την συνυφάδα της Κέιτ Μίντλεντον, πριγκίπισσα της Ουαλίας και δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η σειρά αυτή έρχεται μια εβδομάδα μετά από ένα άλλο συμβάν που σχετίζεται με την ταινία της Disney «The Little Mermaid» (Η μικρή γοργόνα) που έχει γίνει γνωστό ότι είναι η αγαπημένη ταινία της Μέγκαν Μαρκλ, αφού η ηθοποιός που υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο είναι αφροαμερικάνα.

Στην ταινία αυτή λοιπόν σε μια σκηνή όπου συναντιούνται η Άριελ και ο πρίγκιπας Έρικ, αφού εκείνη εγκατέλειψε τη φωνή της για να βγει στην επιφάνεια κι εκείνος πρέπει να προσπαθήσει να μαντέψει το όνομά της.

Η πρώτη του εικασία είναι ότι η μικρή γοργόνα ονομάζεται Νταϊάνα και η δεύτερη ότι ονομάζετε Κάθριν (το πλήρες όνομα της Κέιτ) με την Άριελ να κάνει μια έκφραση… αηδίας και τον πρίγκιπα Έρικ να απαντά «Εντάξει, σίγουρα όχι Κάθριν».