ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόρενς: Πήγε με σαγιονάρες στις Κάννες

Τζένιφερ Λόρενς: Πήγε με σαγιονάρες στις Κάννες

Τζένιφερ Λόρενς: Άφησε τα τακούνια στο σπίτι η χολιγουντιανή σταρ για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια

Η Τζένιφερ Λόρενς έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Anatomy of a Fall, στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ηθοποιός επέλεξε για τη λαμπερή εκδήλωση μια κόκκινη μακριά τουαλέτα. Και ενώ θα περίμενε κανείς πως θα φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα ταίριαζαν στη δημιουργία του οίκου Dior εκείνη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες.

Η ηθοποιός, η οποία είχε γίνει viral όταν σκόνταψε καθ' οδόν για να παραλάβει το Όσκαρ της το 2013, απεικονίστηκε να κατεβαίνει τις σκάλες του Palais des Festivals με ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια.

Τα άνετα και ασφαλή παπούτσια ήταν κρυμμένα κάτω από το κόκκινο φόρεμά της, το οποίο είχε φούστα σε γραμμή Α και μακριά ουρά. Η 32χρονη ηθοποιός το 2013 είχε λάβει το Όσκαρ της καλύτερης ηθοποιού αλλά σκόνταψε στις σκάλες.

Την επόμενη χρονιά είχε ακόμα ένα ατύχημα στα Όσκαρ ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί. Δύο χρόνια αργότερα σκόνταψε και έχασε το ένα της παπούτσι καθώς έβγαινε από ένα δείπνο για τον εορτασμό της ταινίας της, Silver Linings Playbook, στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης

Τζένιφερ Λόρενς: «Τα γυρίσματα με τους ΝτιΚάπριο και Σαλαμέ ήταν απόλυτη καταστροφή»

Η Τζένιφερ Λόρενς λέει ότι οι ταινίες Hunger Games ήταν «φανταστικές»

O νέος ρόλος της Τζένιφερ Λόρενς