ΚΟΣΜΟΣ

Σάρον Στόουν: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από το ατελιέ ζωγραφικής της

Σάρον Στόουν: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από το ατελιέ ζωγραφικής της

Η Σάρον Στόουν πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αναστάτωσε 

Η Σάρον Στόουν πόζαρε με το μαγιό της και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η αγαπημένη ηθοποιός τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Στη λεζάντα μας προτρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους το σαββατοκύριακο, αλλά και έπειτα από αυτό, ενώ η ίδια έχει δέσει ένα ύφασμα στα μαλλιά της, για να μην λερωθούν, καθώς ζωγραφίζει.

Οι θαυμαστές της επαίνεσαν την ανάρτησή της και πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για το τι τους κάνει χαρούμενους, αλλά και την ομορφιά της ηθοποιού.

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τα «μυστικά» της ομορφιά της: «Το μεγαλύτερο beauty secret μου είναι η φροντίδα των φρυδιών μου και πάρα πολύ αντηλιακό», είχε δηλώσει στο περιοδικό Allure.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ηθοποιός πόζαρε με μπικίνι και αναστάτωσε τους θαυμαστές της.

H Σάρον Στόουν ήταν το sex symbol της δεκαετίας των 90s τι και έχει κλείσει τα 65 συνεχίζει να είναι κούκλα.

Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» ενόψει του καλοκαιριού η Σάρον Στόουν τα πέταξε όλα και πόζαρε σέξι με το μαγιό της.

Το πόσο το «έχει» ακόμα φαίνεται και από τα like καθώς η ηθοποιός συγκέντρωσε χιλιάδες likes αλλά και εκατοντάδες σχόλια. «Είσαι είδωλο», είσαι «καυτή» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Σχετικές ειδήσεις

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με μπικίνι και βάζει «φωτιά» στο Instagram

Σάρον Στόουν: Έξαλλη με την Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός

Σάρον Στόουν: «Έβγαλα 13,5 εκατ. δολάρια λιγότερα από τον Μάικλ Ντάγκλας στο Βασικό Ένστικτο»