ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: 21χρονος σκότωσε την αδελφή του και δύο παιδιά σε τροχαίο

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Υόρκη: 21χρονος σκότωσε την αδελφή του και δύο παιδιά σε τροχαίο
Πηγή: Daily Mail.

Οι αρχές ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη.

Ένας άνδρας στα βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης σκότωσε με τραγικό τρόπο την αδελφή του και δύο ανήλικα παιδιά, όταν βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με το αυτοκίνητο της αδελφής του.

Η Ντάλια Κλινκ, 24 ετών, η 6χρονη κόρη της και ακόμη ένα παιδί 17 ετών, σκοτώθηκαν στο δυστύχημα όταν το Ford Focus του 2005 στο οποίο επέβαιναν, συγκρούσθηκε μετωπικά με ένα Dodge Ram του 2006 που οδηγούσε ο Έβαν Κλινκ, 21 ετών.

Η 6χρονη Μόλι Κίμπλερ και η 17χρονη Χαβάνα Λόπες κατέληξαν στην οδό Freedom Road στην πόλη Freedom, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (17/06). Η Ντάλια πέθανε από τα τραύματά της, την επόμενη μέρα στο Ιατρικό Κέντρο της κομητείας Eric. Ο Έβαν Κλινκ νοσηλεύθηκε με ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Ένας άλλος επιβάτης στο Dodge, ο Κάμερον Κλινκ 19 ετών, αδελφός του οδηγού, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο έχοντας σοβαρά τραύματα.


Οι επιθεωρητές προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι συνέβη, αλλά σύμφωνα με μάρτυρες, το Dodge μετακινήθηκε ξαφνικά στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Παραμένει ασαφές αν η εκτροπή έγινε σκόπιμα ή όχι. Η αστυνομία προσπαθεί, επίσης, να προσδιορίσει την ταχύτητα με την οποία κινείτο ο Έβαν Κλινκ. Το όριο ταχύτητας στο τμήμα του δρόμου όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα είναι 55 μίλια / ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικές ειδήσεις