ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία σε αεροπλάνο: 11χρονο παιδί κατέληξε σε πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη

Τραγωδία σε αεροπλάνο προς τη Νέα Υόρκη
Τραγωδία σε αεροπλάνο προς τη Νέα Υόρκη
Α.Ρ

Ενα 11χρονο παιδί πέθανε, αφού έχασε τις αισθήσεις του σε πτήση με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Βουδαπέστης

Ένα μικρό παιδί πέθανε αφού έχασε τις αισθήσεις του κατά την πτήση προς τη Νέα Υόρκη ενώ το αεροπλάνο ήταν στον αέρα. Ο 11χρονος βρισκόταν σε πτήση της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν δεν ανταποκρίθηκε καθώς πετούσε πάνω από την Ευρώπη σήμερα.

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αεροδρόμιο της Ουγγαρίας, αλλά παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έσπευσαν στο αεροσκάφος, το παιδί δεν μπόρεσε να σωθεί, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Η Ιατρική Υπηρεσία του αεροδρομίου μεταφέρθηκε στην πτήση TK003 αφού προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Ferenc Liszt της Βουδαπέστης, ανέφερε. Το θύμα είναι ένα 11χρονο Αμερικανό αγόρι που ταξίδευε με την οικογένειά του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι το πλήρωμα καμπίνας παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, το οποίο είχε αναπηρία, όπως και ένας γιατρός που ταξίδευε επίσης στην πτήση. Οι πιλότοι επικοινώνησαν με αξιωματούχους του αεροδρομίου της Βουδαπέστης και πήραν άδεια να κάνουν αναγκαστική προσγείωση, προσγειώνοντας στις 10.30 π.μ., αναφέρει η The Sun.

Στο έδαφος έσπευσαν γιατροί και ασθενοφόρα που μετέφεραν το αγόρι και την οικογένειά του στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να σωθεί.

Η πτήση, η οποία είχε αρχικά αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 8.56 π.μ. τοπική ώρα, απογειώθηκε ξανά στις 2 μ.μ. (1 μ.μ. BST). Τα δεδομένα παρακολούθησης πτήσεων δείχνουν ότι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο JFK στη Νέα Υόρκη στις 3:45 μ.μ.