ΚΟΣΜΟΣ

Barbie: Χαμός για τα ροζ φέρετρα - «Έτσι μπορείς να ξεκουραστείς σαν κούκλα»

Barbie: Χαμός για τα ροζ φέρετρα - «Έτσι μπορείς να ξεκουραστείς σαν κούκλα»

Barbie: Χαμός με την πλαστική κούκλα της Mattel - Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε η ταινία, έχει φέρει μεγάλες αυξήσεις στα κέρδη ακόμα και των γραφείων τελετών.

Η νέα ταινία «Barbie» έχει κατακλύσει τον κόσμο από όταν κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια, η ταινία ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες, σπάζοντας τα ρεκόρ εισιτηρίων για την πιο εμπορικά επιτυχημένη ταινία γυναίκας σκηνοθέτη, φέρνοντας περισσότερα από 356 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου και άλλα 50 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια τη Δευτέρα και Τρίτη.

Με την κυκλοφορία της πολυσυζητημένης ταινίας Barbie, το έντονο ροζ έχει εισχωρήσει παντού, ακόμη και στα γραφεία τελετών καθώς προσφέρουν πλέον ροζ φέρετρα με θέμα τη Barbie για θαυμαστές που ελπίζουν να μεταφέρουν την αγάπη τους για τη γνωστή κούκλα και στον άλλο κόσμο.

Τα συγκεκριμένα φέρετρα προσφέρονται από γραφεία τελετών στο Μεξικό , το Ελ Σαλβαδόρ και σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική για περίπου ένα χρόνο, αλλά η δημοτικότητά τους έχει αυξηθεί μετά την απίστευτα επιτυχημένη κυκλοφορία της Barbie στους κινηματογράφο.

Το Olivares Funeral Home προωθεί το φέρετρό του «Barbie House» με το σύνθημα: «Έτσι μπορείς να ξεκουραστείς σαν Barbie».

«Αυτό το φέρετρο, με το εντυπωσιακό έντονο ροζ χρώμα του, αντιπροσωπεύει τη σπίθα και την ενέργεια εκείνων των αξέχαστων στιγμών που έζησαν», λέει ένα διαφημιστικό κλιπ για το φέρετρο.

Το γραφείο τελετών Alpha and Omega στο Ahuachapán του Ελ Σαλβαδόρ, προσφέρει ένα φέρετρο με θέμα τη Barbie και προηγήθηκε της τάσης, λανσάροντας το ροζ φέρετρό τους πριν από περίπου ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Barbie: «Διπλωματικό» επεισόδιο στη Warner Bros λόγω Barbenheimer

Κάιλι Μινόγκ καλεί «Barbie»: Θέλει την Μάργκο Ρόμπι σε ταινία για τη ζωή της

Barbie: «Κύμα» χωρισμών έφερε η ταινία - Το «ροζ» τεστ στα ραντεβού